Európske dotácie môžu podporiť vaše plány. Špecializované firmy vám pomôžu so zhodnotením plánu, spísaním žiadosti o dotáciu, administratívou a správou aj analýzou dotačných príležitostí. Nechajte si pomôcť a získajte európsku, štátnu alebo krajskú dotáciu

Realitná a komerčno-právna kancelária. Veľkoobchod kefársky tovar: - štetce - lakovnícke, školské, kozmetické - kefy - drôtené, kovové - kefky - zubné, fenovacie, ručné - vlasové umývacie huby, zmetáky, palice, násady. Reality Kurzy Projekty EÚ Veľkoobchod

Riadené kvasenie a chladenie vína. Inštalatérstvo. Inžinierska činnosť. Solárne panely. Zámočníctvo, zámočnícke práce, Obchod s hutníckym materiálom. -obrábačstvo a strojárska výroba -predaj hutného materiálu -zhotovenie výpalkov z plechu.

Predaj: - kovoobrábacie a tvárniace stroje - výkup a predaj strojov vrátane pomoci pri zabezpečovaní financovania Leasing: - podnikateľské úvery - financovanie bývania. Zaistenie: - dotácia EÚ. Opravy, servis, modernizácia: - CNC stroje - nástroje na obrábanie. Spracovanie: - technologické cykly obrábania vrátane ...

Komplexné poradenstvo, sprostredkovateľská činnosť v oblasti: -štrukturálne fondy EÚ -ekologické energie -informačné technológie -kapitálový manažment.

Pôsobíme v oblasti poradenských služieb: - grantové, finančné a organizačné poradenstvo - organizačné zabezpečenie verejného obstarávania as ním spojené poradenstvo - odávky technológií pre čistiarne odpadových vôd a realizácie stavieb, čím sa snažíme dosiahnuť maximálnu komplexnosť ponúkaných služieb.

Dotačné a grantové poradenstvo. Verejné zákazky.

Komplexné dotačné poradenstvo so špecializáciou na rozvoj podnikania a inovácií vo výrobnom a spracovateľskom sektore.

Dotácie, granty, financovanie projektov, školenia a vzdelávanie, technologické riešenia.

Spracovanie stratégií a podnikateľských zámerov. Spracovanie úveru dotácií z EÚ (európska únia). Poskytujeme služby dotačného a finančného manamegentu. Zaistenie komplexných úverových služieb pri financovaní realizačnej fázy projektu. Pre fyzické osoby: -zaistenie úverov, pôžičiek a dotácií v oblasti bývania. Finančný a ekonomický ...

Prehľad ponúkaných služieb: - dotačné poradenstvo - vzdelávanie projektových manažérov - spolupráca s neziskovými organizáciami - partnerstvo v medzinárodných projektoch - spracovanie rozvojových zámerov a stratégií - spracovanie štúdií uskutočniteľnosti zámerov - vypracovanie žiadostí o dotácie

Krátkodobé stráženie detí od 1, 5 roka. Detský kútik. Dotačné analýzy pre projektové námety, spracovanie žiadostí o dotácie do Operačných programov z Európskej Únie, zabezpečovanie administrácie podporených projektov, realizácia výberových konaní.

Služby: -získavanie dotácií z európskych i národných fondov -komplexný monitoring grantových a dotačných programov -príprava projektu "na kľúč" -poradenstvo, analýzy projektov -vykonávanie výberových konaní -riadenie projektu - koordinácia aktivít, dodržanie harmonogramu, záverečná správa -vzdelávanie s tuzemskou a medzinárodnou ...

Služby pri príprave, financovaní a realizácii projektov financovaných z národných alebo európskych fondov a dotácií. Agentúra tiež zaisťuje funkciu destinačného manažmentu rozvoja cestovného ruchu a ponúka podnikateľom a ďalším organizáciám spoluprácu pri rozvíjaní turistickej ponuky na Hranicku.

Dotačné poradenstvo. Vykonanie dotačného auditu Priebežný monitoring dotačných možností – avizovanie vhodných dotačných príležitostí jednotlivým klientom individuálne. Príprava a administrácia projektov.

Zaoberáme sa vybavovaním dotácií z programu Zelená úsporám a ponúkame predaj, inštaláciu a servis tepelných čerpadiel značky Master Therm.

Poradenstvo - získavanie dotácií z EÚ Investičné zámery Inžinierska činnosť - monitoring projektov - výberové konanie na dodávateľa Projekčná činnosť

Dotačné a investičné poradenstvo, programové obdobie 2014 - 2020.

Služby: -príprava projektu -riadenie projektu -operačné programy Projekty spracovávame pre: -mestá, obce, firmy, podnikateľov, školy, príspevkové organizácie.

Spoločnosť Insulation Building s.r.o. sa zaoberá zateplením panelových domov, zateplením rodinných domov. Vykonávame revitalizácie panelových domov. Zaistíme dotácie na zateplenie z dotačného programu zelená úsporám.

Cross Slovak a.s. je poradenská firma poskytujúca svoje služby v oblasti prípravy medzinárodných, národných i regionálnych projektov financovaných zo zdrojov Európskej únie a štátnych programov SR.

Poradenstvo - dotácia z EÚ Kurzy - predajné zručnosti a vyjednávanie - prezentačné zručnosti - rozvoj ľudských zdrojov a rekvalifikácia - koučovanie.

Poradenstvo, spracovanie žiadostí o dotácie.

Služby: - dotačné programy - analýza dotačných príležitostí - tvorba žiadosti o dotáciu - administratívna a metodická podpora pri realizácii projektu.