Manažérske poradenstvo môže pomôcť každému začínajúcemu podnikateľovi alebo lídrovi pracovného tímu. Poradenstvo sa zameriava na zvýšenie výkonnosti, stratégiu a marketing, projektové financovanie, interný audit, ľudské zdroje a projektové riadenie.

GaREP, spol. s r.o. poskytuje okrem obchodno-sprostredkovateľskej činnosti aj organizačné a ekonomické poradenstvo.

Daňové priznania všetkého druhu - zastupovanie na úradoch ekonomické poradenstvo vedenie účtovníctva Marketing - poradenská činnosť.

Financovanie, poradenstvo, správy pohľadávok a majetku, geoinformatiky a chytrých technológií predovšetkým v Českej a Slovenskej republike. Areál SVATOPETRSKA - prenájom nebytových priestorov, prenájom kancelárií, skladov a parkovacích plôch.

Koordinácia vedeckého a technologického výskumu a transferu pokročilých technológií. Ponuka prenájmu, prenájom voľných priestorov: - technologický inkubátor-zvýhodnený nájom po dobu až 3 rokov - idea inkubátor-krátkodobý symbolický nájom pre začínajúcich podnikateľov max po dobu 6 mesiacov - kancelárske priestory, kancelárie - rezervácia sál ...

Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov.

Vzdelávanie, konzultácie. Konzultačná a vzdelávacia firma: - vedenie a rozvoj ľudských zdrojov - strategický rozvoj organizácií - optimalizácia a vedenie procesov, obchodných a marketingových činností.