V prípade psychických problémov je vhodné navštíviť psychologickú poradňu, kde vám pomôžu s individuálnymi psychickými problémami, ako sú depresie, nervozita, úzkosť a nízke sebavedomie, ďalej s migrénami, nespavosťou, tikmi, s výchovou alebo vzťahmi.

Služby: -ambulancia klinickej psychológie -komplexné psychologické služby pre dospelých a dospievajúcich -individuálna psychoterapia, psychodiagnostika -psychologické poradenstvo, krízová intervencia.

Kontaktné centrum v Znojme Spoločnosť Podané ruky. Služby: -riešenie problematiky drogovej závislosti -protidrogová poradňa pre drogovo závislé aj pre rodičov drogovo závislých.

Hlavným poslaním Kontaktného centra v Prostějove je minimalizácia rizík spojených s užívaním nealkoholových drog a následne celkové zlepšenie kvality života klienta spadajúceho do cieľovej skupiny po bio-psycho-sociálnej stránke. Snažíme sa ich motivovať k zlepšeniu ich životného štýlu a kvality ich života. Druhým hlavným poslaním Kontaktného ...

Sociálne služby osobnej asistencie, odľahčovacie služby a sociálna rehabilitácia pre osoby s diagnózou poruchy autistického spektra.

Služby: - poradenská a terapeutická pomoc pre deti, mládež a ich rodičia - komplexná psychologická diagnostika - individuálna práca s obeťami, agresory - zabezpečovanie osemtýždňových pobytov na internátnych oddeleniach SVP. Určené: - deťom od 6 rokov a mládeži do ukončenia stredoškolského vzdelania s výchovnými problémami, ich rodinám, ...

Denný rehabilitačný stacionár pre mentálne a telesne postihnuté deti a mládež.

Denný stacionár: - pre klientov so stredným až hlbokým mentálnym alebo kombinovaným postihnutím vo veku od 6 do 30 rokov. Poradňa ranej starostlivosti. - pre rodiny s deťmi s mentálnym, pohybovým a kombinovaným postihnutím a rodiny s deťmi s ohrozeným alebo nerovnomerným vývojom, a to od narodenia do 7 rokov veku.

Služby sociálnej starostlivosti - prevencia zahŕňajúca sociálne poradenstvo - rehabilitácia - pobytové služby

Detské centrum Jihlava, príspevková organizácia poskytuje zdravotnú, rehabilitačné a psychosociálne starostlivosť deťom od narodenia do troch rokov veku. Naše zariadenie ponúka okamžitú pomoc, venujeme sa deťom, ktorých rodiny sa o ne nemôžu, nevedia alebo v krajnom prípade nechcú starať. Poskytujeme komplexnú starostlivosť deťom, ktoré sú ...