Cesty, diaľnice, železnice, mosty, priemyselné stavby, rodinné domy, komerčné budovy alebo rekonštrukcie existujúcich budov spadajú pod projekčnú činnosť stavebných inžinierov. Projektové riadenie zahŕňa aj audit či znalecké posudky rozsiahlych projektov.

Logian s.r.o. sa zameriava na poskytovanie logistických služieb, navrhovanie vybavenia skladov, projektové riadenie projektov, modernizáciu logistických procesov a na školenie zamestnancov.

Služby: - vybavovanie povolení pre stavbu - projektová dokumentácia - správa nehnuteľností - koordinátor bezpečnosti práce na stavenisku.

Projekčné spoločnosť KV projektstav, spol. s r.o. sa zameriava na komplexné spracovanie projektovej dokumentácie od počiatočnej štúdie, až po konečné zabezpečenie projektu pre všetky druhy občianskej, bytovej i priemyselnej výstavby. Sídlime v Třebíči na ulici na kopci. Vykonávame tieto služby: - stavebná projekcia - projektovanie stavieb, ...

Činnosť: - potrubné systémy a rozvody - inštalatérske práce a rozvody - elektroinštalačné služby - slaboprúdové a dátové inštalácie a rozvody - technológie a rozvody stlačeného vzduchu - technológie a rozvody vzduchotechniky - odsávanie výfukových splodín - filtrácia a filtračné jednotky - predaj a inštalácia ...

Firma Corinth je český start-up zaoberajúci sa vývojom vzdelávacích aplikácií. Na vytváranie inovatívnych výukových pomôcok s interaktívnym vzdelávacím obsahom využíva vizualizáciu 3D objektov a iných moderných technológií ako napr. augmentované reality.

Konštrukcia a konštrukčná kancelária. Vývojové a projekčné práce v oblasti automobilovej a strojnej produkcie, Využitie CAD softvér: ICEM a CATIA.

Služby: -riadenie stavieb. Práca: -tryskanie vodorovných plôch. -brokovanie. -frézovanie -brúsenie

Poradenstvo: - stavebníctvo - úspory energií.

Konštrukčná činnosť - konštrukcia strojov a častí výrobných liniek - spracovanie výkresovej dokumentácie daného výrobku - analýzy výrobkov podľa skutočných stavov - tvorba 3D dát.

PETISA, s.r.o. sa zameriava na inžinierske práce v stavebníctve, vybavuje stavebné povolenie, financovanie, vykonáva tiež rozpočet, projektovanie, realizáciu a kolaudáciu.

Činnosť: - technické výpočty, simulácia a meranie.

Projekty elektro: -silnoprúd -vnútorné, priemyselné, domové, vonkajšie rozvody -výpočet umelého a denného osvetlenia -slaboprúd -vykurovanie -hromozvody. Meranie a regulácia. Projekty a dodávka technológií kuchýň. Projekty rekonštrukcií kuchýň. Veľkoobchodný, maloobchodný predaj: -elektromateriál firiem LEGRAND, ...

služby: - projektovanie - všetky objekty - rekonštrukcia domov - bytové jadrá, podnikateľské a súkromné priestory - nové stavby - liatie základných dosiek, hrubej stavby - zateplenie fasád - odizolovanie domov, nátery striech, rekonštrukcia komínov - vonkajšie práce - terasy, príjazdové cesty, chodníky

Statikou betónových, oceľových a drevených konštrukcií. Návrhy oporných stien a posúdenie stability. Spracovávanie statických výpočtov, podrobné výkresové dokumentácie, armovacích výkresov a konštrukčných detailov. vykonávame stavebné prieskumy.

služby - výrobnej dokumentácie pre pre výrobu a montáž oceľových konštrukcií, mostov, hál - 3D modelovanie - zabezpečenie výroby.

Inžinierska činnosť: - zabezpečenie územného rozhodnutia, stavebného povolenia - zabezpečenie vodoprávne konanie, povolenie nakladanie s vodami, povolenie k vodným dielam.

Služby v oblasti architektúry a projektového inžinierstva, návrh, spracovanie: -projektová dokumentácia -územnoplánovacia dokumentácia -urbanistické, architektonické štúdie -stavebné a profesijné projekcie. Dokumentácia pre: -územné riadenie -stavebné konanie -zadanie stavby (výber dodávateľa) -prevedenie stavby. Expozícia, ...

Priemyselná automatizácia. Robotické aplikácie. Projekčná činnosť v oblasti: -TZB, bleskozvodov, elektroinštalácie, osvetlenie, inteligentných budov. Projekcia elektropneumatických systémov, MaR, automatizácia.

Zaistenie aplikovaného procesného a projektového riadenia. Vedenie projektov v oblasti architektúry aj implementácie informačných systémov.

Konštrukčná a vývojová kancelária - Inovácie, dizajn, konštrukcia, vývoj výrobkov a komponentov - Konštruovanie nástrojov, foriem, prípravkov, prístrojov, jednoúčelových strojov, mechanických modulov - Výpočty a služby v strojárstve, dodávateľský servis

Správa nehnuteľností. Upratovacie práce. -úklid, umývanie. Údržba zelene. Fyzická ostraha. Technické zaistenie majetku a osôb. Technické dozory stavieb. Projekcia, projektové riadenie: -elektrických zariadenie -pozemkových úprav. Stavebné práce: -HSV, PSV. Montáže, montážne práce: -slaboproud -silnoproud -vzduchotechnika ...

- Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe a to najmä: - technický dozor investora po dobu realizácie stavby - poradenská činnosť pri príprave a realizácii stavieb - zhodnotenie technického stavu nehnuteľností pred ich kúpou - spolupráca s architektmi a projektmi pri návrhu projektu stavby - realizácia výberového konania na dodávateľa ...

Inžinierska činnosť vo výstavbe: - kontrolná činnosť v priebehu realizácie - výstavba nehnuteľností na kľúč

služby: - príprava stavebných zámerov so špecializáciou na bezpečnosť dopravy, pešej a cyklistickú dopravu