O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Pôsobenie v zlievárenskom a oceliarskom priemysle. Prenájom atraktívnych obchodných a kancelárskych priestorov vo vlastných nehnuteľnostiach. Sídlo spoločnosti: - Václavská 2027/11, Ostrava – Mariánske Hory.

Výroba: -drôtený program -kovovýroba -výrobky z drôtov -ohýbanie drôtov -zváranie drôtov. Prenájom nebytových priestorov.

Realitná kancelária: -po-pia 9.30-17 -odhady nehnuteľnosti -predaj a prenájom nehnuteľností - byty, rodinný domček, nájomný dom, pozemok, pole, výrobné priestory, sklady. Kaviareň: po-ne 7.30-18 Penzión: -izby vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a TV.

Prenájom, správa: - vlastné skladovacie priestory, výrobné priestory, vlastné nehnuteľnosti: - na účely skladovania - sklady - na účely administratívnej - kancelárie - na účely parkovania - parkovacie miesta, garáže.

Dom kultúry. Služby - prezentácia firiem: -rezervace a prenájom -sály, salóniky, miestnosti - snemy, zjazdy, celoštátnej konferencie, odborné semináre, tlmočnícke služby, súkromné i spoločenské oslavy, plesy, kultúrne akcie, premietanie filmov, divadelné predstavenia, prevádzka - filmový klub -veľký spoločenská sála - kapacita 500 - 700 ...

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností - predaj, prenájom, nákup nehnuteľností.

-Překladatelská a tlmočnícka činnosť -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti

Spoločnosť FEROSTAV, a.s. má niekoľko odborov podnikania medzi ktoré patrí divízia TATRA, ktorá sa zaoberá predajom širokého sortimentu hutníckeho materiálu, divízie Energetika vykonávajúca výstavbu i plynofikáciu kotolní a divízie Nehnuteľností ponúkajúce na prenájom skladové priestory. Nájdete nás v Kolíne na ulici Ovčiarska. Predaj, ...

Realitná kancelária - predaj a prenájom bytov, domov, pozemkov

Erich Bergmann sa zameriava na predaj a prenájom nehnuteľností, obchodných, kancelárskych a bytových priestorov.