Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

služby: - masáže klasické, švédske, relaxačné, thajskej

Kozmetické štúdio: Kozmetika, masáže, tvarovanie postavy, kurzy, riasy, Reiki Spolupracujeme s programom zamestnaneckých výhod BENEFIT PLUS.

služby: - masáže - masérka - terapia reiki. Pobočka Frýdlant: - Fügnerova 1124

Kozmetické služby. Kadernícke služby. Masáže. Pedikura, manikura. Permanentný make-up. Predlžovanie rias. Solárium. Lymfoven. Laser.

služby: - kaderníctvo - kozmetika - masáže - modeláž nechtov

masáže: -relaxační -aromaterapie - masáže s výberom aromaolejů -rekondiční, športové -baňkování -masáž lávovými kameňmi -Tuina masáž tváre a hlavy pedikúra: -klasická s masážou chodidiel -odstránenie kurieho oka -ošetření zarastených nechtov pomocou okovín.

služby - konzultácie poradenstvo harmonizácie tela a duše - prednášky - meditácie - masáže.

služby: - klasické masáže - Breussova masáž - Dornova metóda - kineziotaping.

služby - osobné trénerka - inštruktorka - výživová poradkyňa - masérka.

služby: - kozmetika - kaderníctvo - masáže.

Spoločnosť ponúka: - masáže, relaxačné procedúry - bankovanie, poradňa - tejpovanie, odblokovanie chrbtice Pre maximálny účinok je vhodné masáž kombinovať s procedúrou. Cieľom je uvoľnenie svalového napätia i hybnosti chrbtice.

Rekondičné štúdio P + R: - VacuShape chôdza v podtlakovej komore - Power Plate cvičenie na vibračnej plošine - Cardio zóna - prístrojová lymfodrenáž

Masérske, rekondičné a regeneračné služby

wellness: - whirlpool - saunový svet - Kryosauna - tepidárium - bazén 8x4 m. Centrum zdravia a krásy - najmodernejšie prístroje k redukcii podkožného tuku a celulitídy, k celkovému spevnenie a vyhladenie pokožky: - solárium - lymfojett Medical klinika: - hilterapie - kryoterapia - plazmaterapie - ozónová terapia - ...

Ateliér krásy SLNEČNICA - kaderníctvo - kozmetika - masáže.