Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

Masáže: - klasické a japonské masáže. Čínska medicína - strava a životný štýl, fytoterapia, akupunktúrne dráhy a body, cvičenie Qi Gong.

VIACÚČELOVÝ DOM SLUŽIEB OTROKOVICE. Klipora s.r.o - dom služieb: Abrahámova polievkáreň: vegetariánske zdravé jedlo - domáce polievky - ľahké obedy - čerstvé ovocné a zeleninové šaláty - sójový tataráčik, chlebíčky, nátierky - buchty, koláče, ovocné rezy - menu nájdete na www.menicka.cz. Kontakt: - tel. 777070343, Ján Abrahám, ...

Služby: - fitness centrum - jóga, pilates, tablata - kruhový tréning - výživové poradenstvo - sauna - masáže - solárium - kaderníctvo - kozmetika - manikúra, pedikúra.

Služby: - masáže: KLASICKÉ I LYMFATICKÉ, - MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA PERMANENTIEK A DARČEKOVÝCH POUKAZOV. MASÁŽE SÚ VYKONÁVANÉ ZA POMOCOU KVALITNEJ PRÍRODNEJ KOZMETIKY ZNAČKY SALUS KVALIFIKOVANÝM MASÉROM S DLHOROČOU PRAXOU. NA PREVÁDZKE V MEPHACENTRE (STARÁ POLIKLINIKA PORUBA - U VOZOVNE) PÔSOBÍM UŽ 15 ROKOV A MASÉRNA SA TEŠÍ STÁLEJ PRÍZNI SPOKOJNÝCH ...

Fyzioterapeut Bc. Veronika Jirková zaisťuje víkendový relax po náročnom týždni v práci: - masáže, - kinesiotaping, - Dornova metóda.

Wellness štúdio. Štúdio krásy, zdravia a vitality. Poskytujeme služby v oblasti: - cvičenie: jóga, fyziopylates, cvičenie pre seniorov, deti aj pre zdravotne obmedzené, flexy, TRX, kruhový tréning........... - masáže - chudnutie - jedálniček + pohybový plán na mieru - regenerácia - detoxikácia - kozmetika - fyziterapia - ...

Služby: -kozmetika. -masáže: -Breussova masáž. -športové. -lymfatické.

Služby - masáže - etikoterapia - osobnostný rozvoj - detoxikácia tela.

Kozmetika. Laser. Lymfoven. Masáže. Manikúra. Nechtová modeláž. Pedikúra. Kaderníctvo. Botox. Permanentný make-up

Fyzioterapia a masáže pre zdravie a relaxáciu: - masáže - relaxácia - terapia - vacupres - lymfodrenáže - čínska tlaková masáž.