Užite si rodinnú zábavu v aquaparku. Doprajte si relaxáciu vo vírivke, či fínskej saune, užite si relaxačné masáže a zábal tela. Môžete si zaplávať vo vonkajších alebo krytých bazénoch s vlnobitím, vaše deti sa vybláznia na tobogánoch a vodných atrakciách.

Bazén Slovany - Plavecký areál mesta Plzne prevádzkuje Plavecký klub Slávia VŠ Plzeň z.s. Plavecký bazén Slovany ponúka okrem vnútorného a vonkajšieho 50m bazéna a detského bazéna pre športové vyžitie najmä plavcov, aquabel, vodných pólistov, moderných päťbojárov a vodných záchranárov, aj ďalšie vodné atrakcie typu 86 metrového tobogánu, ...

Príspevková organizácia Technické služby mesta Nýrska zabezpečuje v meste Nýrsko údržbu zelene, upratovanie komunikácií a odpadov, správu verejného osvetlenia, cintorína, nehnuteľností a bytov. Ďalej zabezpečujeme prevádzku jednotlivých športovísk v meste ako je kúpalisko, ľadová plocha, in-line dráha, športová hala, futbalové ihrisko, detské ...

prevádzkovanie - bar až pre 20 osôb, možnosť hrať doskové hry prevádzkovanie - fínska sauna pre 4 osoby

Turistická ubytovňa: -3x dvojlôžkové izby -1x 4 lôžka -5x 3 lôžka. Vlastné kuchyne, možnosť zapožičania riadu. Plavecký bazén.

Plavecký areál Primda - bazén s tromi dráhami. Ski areál Primda - lyžiarsky areál.

Penzión - celoročné ubytovanie - izby sú vybavené farebnou televíziou, telefónom, kompletným sociálnym zariadením sprcha, WC - malý salónik pre 18 osôb - malá sála na spoločenské využitie pre 38 osôb - k dispozícii je aj kuchynský kút - krytý bazén, vírivka, sauna - parkovanie. Záhradná reštaurácia. Bazén - sauna - vírivka.

Plavecký bazén. Aquapark: -62m dlhý tobogán -divoká rieka -masážne lôžka -saunový svet -solárium -horolezecká stena.