Zahrať si Pool, Snooker alebo Karambol môže každý. Rovnako ako Bowling a jeho mnohé varianty. Neváhajte si nájsť vhodný bar či klub, kde si s priateľmi zahráte kvalitnú hru alebo využite ponuku výrobcu a kúpte si biliardový stôl s kompletným vybavením.

EXBOWLING s.r.o.
Služby: - bowling - 8 profi bowlingových dráh - biliardový stôl - šípky.
Zábavné centrum Družba. Penzión rodinného typu: -ubytovanie v izbách s vlastným sociálnym zariadením, TV a internetom -reštaurácia, detský kútik, letná terasa -bowling pá-so 16-24 -tanečný klub -salónik. Parkovanie pred penziónom.

služby: - športový areál - športová hala - bowling - lezecká stena - golf, krytý a celoročne prevádzkovaný driving range s nočným osvetlením - reštaurácia.

Penzión Vyhliadka lipno na pravom brehu Lipenskej priehrady v obci Prední Výtoň ponúka celoročné ubytovanie pre rodiny, jednotlivcov i pre firemné rekreácie a teambuldingové akcie. V okolí nášho penziónu nájdete prekrásnu prírodu a veľké množstvo športového vyžitia.

Bowling music bar Slovan v Tábore Vám ponúka príjemne strávené chvíle pri hre bowlingu, biliardu či šípok, nájdete u nás aj pokojné posedenie v príjemnom prostredí, široký výber nápojov, vybraných jedál a novo aj diskotéku. Bowling music bar Slovan: - bowling, dve moderné dráhy - šípky - pool, biliard - karaoke - diskotéka, disco - ...

Bowling bar Zlatá hviezda: - bowling - bar - diskotéka - šípky. Masarykovo námestie 107 Třeboň 37901 Požičovňa a servis bicyklov Žižkovo nám. 107 Třeboň 37901

Reštaurácia a bowling v Českých Budějoviciach.

Služby: - bar - biliard - šípky - stolný futbal

Služby: -squash -badminton -tenis -bowling -stolný tenis -fitness

Reštaurácia - kapacita 80 miest - česká kuchyňa - k dispozícii salónik - bowling

Bowling-Bar: -4 bowlingové dráhy Brunswick - rezervácia tel.:723598858.