Staňte sa členom športového klubu a získajte možnosť športovať za zvýhodnené ceny a zúčastniť sa zápasov a ďalších akcií. Futbalové, florbalové, tenisové, bedmintonové alebo volejbalové športové kluby majú k dispozícii svoje ihrisko a športové náčinie.

Greensgate Golf & Leisure Resort PLZEŇSKÝ GOLF PARK, a.s.
Greensgate Golf & Leisure Resort ponúka golfové ihrisko, hotel a reštauráciu. Greensgate predstavuje ihrisko pre náročných. Zahrajte si golf na 18-jamkovom, technicky prepracovanom golfovom ihrisku, zasadenom do kopcovitej a zalesnenej krajiny, ktorého líniu obkresľuje rieka Klabava. Vycibrenosť vašej hry podporí systém dokonale premysleného ...
Bazén Slovany - Plavecký areál mesta Plzne prevádzkuje Plavecký klub Slávia VŠ Plzeň z.s. Plavecký bazén Slovany ponúka okrem vnútorného a vonkajšieho 50m bazéna a detského bazéna pre športové vyžitie najmä plavcov, aquabel, vodných pólistov, moderných päťbojárov a vodných záchranárov, aj ďalšie vodné atrakcie typu 86 metrového tobogánu, ...

Škola bojových umení Naramata Plzeň - karate - kixbox - naramátka - úpolové gymnastika.

Športovo strelecký klub: - prevádzkovanie športové strelnice - možnosť streľby z dlhých zbraní na vzdialenosť 50m alebo z krátkych zbraní na vzdialenosť 25m.

Športové centrum v Plzni: - 3 squashové kurty - fitness s kardiozónou a službami trénera - pravidelné hodiny aeróbnych a relaxačných cvičení (Jóga, TRX, Kruhový tréning a ďalšie ..) - ihrisko na beachvolejbal. Po športe iste oceníte priestrannú saunu, alebo len posedenie s priateľmi v reštaurácii a na letnej terase.

Lyžiarska škola, špecializované lyžiarske kurzy pre dospelých, predaj a testovanie lyží Lust E-shop: - lyže Lust