Bicykle horské, trekingové a krosové sa radia medzi základné typy bicyklov. Nezabudnite si okrem bicykla zaobstarať aj potrebné príslušenstvo v podobe cyklistickej prilby, rukavíc, pohodlného dresu, stojanu, košíka, držiaku na drobnosti a odolného zámku.

Predaj, odborný servis, cyklopredajňa: - bicyklov - bicykle horské, krosové aj cestné (prípadne aj cyklokrosové), pánske, dámske aj detské, týchto značiek: Giant, MRX, Sintesi, Cinelli, Ridley, Amulet, Scud, Cossack - odpružených vidlíc všetkých značiek - náhradných dielov a cyklistických doplnkov - cyklo oblečenie, obuv Shimano, ...

Najväčší špecializovaný maloobchodný predajca: - záhradná technika - bazény - záhradný nábytok - bicykle.

Maloobchod, predaj, e-shop: - bicykle - cyklistické odevy - cyklopríslušenstvo.

Cyklošport. Predaj, servis, požičovňa, bazár - bicykle - široký výber horských, krosových, cestných, detských bicyklov - cyklodoplnky.

Kolobežkáreň: - predaj, servis a požičovňa - kolobežky - odrážadlá - kickboardy

Cykloservis. Maloobchod, predaj, oprava, montáž, servis: -jazdné bicykle -príslušenstvo. -výplety a centrovanie motocyklových bicyklov -výplety a centrovanie automobilových bicyklov

Predaj, e-shop - bicykle, elektrobicykle - cykloservis - cyklopríslušenstvo.

Predaj, servis: - počítače - výpočtová technika - elektrobicykle - EET pokladne - tlačiarne, kopírky.

Predaj, maloobchod, opravy, servis, e-shop: - cestné bicykle (horské, cestné), príslušenstvo - doplnky, potreby pre cyklistov, cyklistické potreby - rotopedy, cyklo trenažéry - hry, hlavolamy, šípky, biliardové potreby. Sklad pre e-shop: - Přemyslovců 55/7, Ostrava - tel.: 603575591 - fax: 596635333.

Požičovňa elektrobicyklov a klasických bicyklov v Mikulove. V cene požičovného je zahrnuté aj požičanie helmy, zámku, držiaka na mobil a ďalšieho vybavenia. Kolesá každý rok obmieňame, každý rok sa môžete zviesť na najnovších modeloch Lectron a Kellys. Naplánujeme Vám trasu zadarmo.

Servis, predaj: - bicykle - cyklo príslušenstvo.