Do prírody je nutné mať kvalitné outdoor vybavenie. Kempingové vybavenie ako stany, spacáky, karimatky, GPS navigácie, horolezecké a vodácke vybavenie, cestovné chladničky, solárne nabíjačky, vysielačky a repelenty vám umožnia a spríjemnia pobyt v prírode.

Spoločnosť sa už mnoho rokov venuje výrobe a čistenie páperových produktov. Tiež predávame prešívané deky, neprosíte periny, spacie vaky i vankúše. Šijeme posteľné súpravy obvyklých i netradičných rozmerov z akostných sypkovín. Na zákazku (do 14-tich dní) šijeme záclony, obliečky, závesy a ďalšie bytový textil z látok, ktoré nám donesiete. Touto ...

Eshop s vojenského materiálom - bundy, tričká, nohavice, poľné obleky, spodná bielizeň, svetre. Dámske, pánske aj detské odevy vojenského štýlu. Tašky, batohy, maskovacie farby, baterky, ďalekohľady, okuliare, poľné fľaše a ďalšie.

služby - Outdoorvé obchod - štýlové ubytovanie, celoročné chata - kreatívne dielňa, kurzy kreatívne tvorivosť.

Kamenná predajňa, e-shop: - outdoorové vybavenie - batohy, stany, spacie vaky - termoprádlo, odevy - treková obuv.

služby: - výškové práce - periodické prehliadky revízie osobných ochraných pracovných prostriedkov proti pádu z výšky - školenia. Lezecká stena. Predaj, požičovňa, prenájom: - výstroj pre horolezectvo a športové lezenie

Kamenná predajňa, e-shop: - kuchynské nože - vreckové, lovecké nože.

Predaj, e-shop - army oblečenie, maskáče, nohavice - outdoorové vybavenie - tatktické vybavenie a výstroj - nože - vlajky. Kamenná predajňa - adresa: Strašice 11.

Organizovanie trhov pre priaznivcov a zberateľov historického i moderného vojenstva - blšie trhy v Plzni - blšie trhy v Moste - militaria burzy v Prahe - Chuchli.

Dovoz, predaj, maloobchod, veľkoobchod, internetový obchod s armádnym oblečením.

E-shop - nože - brúsky - multifunkčné náradie - sekerky - outdoorové vybavenie - topánky - hodinky

Prevádzka internetového obchodu s ponukou originálnych militarií a predmetov, reprodukcií, suvenírov a tematických kníh spätých s oslobodením západných a juhozápadných Čiech americkou armádou v roku 1945.

Remeslá, služby - stavebná činnosť - výškové práce - klampiarske, pokrývačské práce - starostlivosť o dreviny - odborný rez stromov - zakladanie trávnikov a záhonov - zhotovenie záhrad na kľúč Prenájom, požičovňa - plošina MP-20 - horolezecké, vodácke a turistické potreby