Do prírody je nutné mať kvalitné outdoor vybavenie. Kempingové vybavenie ako stany, spacáky, karimatky, GPS navigácie, horolezecké a vodácke vybavenie, cestovné chladničky, solárne nabíjačky, vysielačky a repelenty vám umožnia a spríjemnia pobyt v prírode.

Nožiarstvo. Výroba, servis, údržba, predaj, e-shop: -nože

Bazár z outdoorových tovarov. Predaj prémiového tovaru známych outdoorových značiek za super ceny - Icebreaker, Sea to Summit, K2 a BCA a ďalšie.

Rodinná spoločnosť HIKO SPORT s.r.o. je špecialistom na vodácke potreby a vybavenie. Nájdete u nás široký sortiment vybavenia pre vodákov od oblečenia cez lode, záchranné vesty, neoprény, lodné vaky až po odevy k vode. Naše sídlo, výrobné dielne, predajňu a vzorkovňu nájdete v obci Jíloviště, okres Praha - západ. Výroba, veľkoobchod, predaj, ...

E-shop - lyže, lyžiarske vybavenie - bicykle a potreby pre cyklistov - outdoorové vybavenie - športové oblečenie - obuv. SKIBIKECENTRUM D1 JAŽLOVICECYKLO špeciálky - predaj cyklo vybavenie - servis kol. SKI BIKE CENTRUM PRAHA LYŽIARSKA špeciálky - kamenná predajňa - predaj, servis, požičovňa lyžiarskeho vybavenia, ...

E-shop - rybárske potreby - športové oblečenie - outdoor vybavenie - obuv - cyklistika, bicykle, príslušenstvo - fitness náradie, činky, bežecké pásy.

E-shop: - udiarne - grily - príslušenstvo - variče - kotlíky

E-shop - futbalové dresy - hráčske vybavenie - inline korčule - športová obuv - outdoorové oblečenie.

činnosť: - výroba nožov z damascénskej ocele - lovecké nože.

E-shop - army tovar - uniformy, originálne výstroj.

Bezpečnosť práce, Požiarna ochrana, Koordinátor BOZP na stavbe, školení, e-learning, dokumentácia, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovné a Outdoor odevy a obuv zastúpení zn. KILPI. Evakuačné a bezpečnostné značenie. Predaj a revízia hasiacich prístrojov, hydrantov, el. spotrebičov, elektroinštalácií, bleskozvodov a EPS.

E-shop, internetový obchod - vybavenie pre dom, byt, záhradu - doplnky do domácnosti - osvetlenie - náradie - grily - campingové vybavenie - autodoplnky, autokozmetika - autorádiá.

E-shop - športové oblečenie - outdoorová móda - obuv - hračky.

Predaj - outdoorové vybavenie - lode, kajaky.

Požičovňa outdoorového vybavenia pre deti - zapožičiame vám krosničky, nosidlá, vozítka za bicykel zn. Croozer a Weehoo i-Go, cestovné postieľky, ťažné tyče a pod. Vybavenie vám zadarmo v rámci Kladna a okolia dovezieme a opäť odvezieme. Samozrejmosťou je aj prípadná inštalácia a predvedenie vybavenia.

Šitie: -športové potreby -spiace vrecia -stany -pláštenky

AS-TEX Vývoj, výroba, predaj: - vybavenie pre airsoft, paintball, voľný čas v prírode. Výroba na mieru. Úpravy, opravy výstroja našej aj inej.

HUMI OUTDOOR je česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom, výrobou a distribúciou oblečenia a vybavenia pre náročné športové aktivity aj voľný čas. Náš sortiment: - Hardshell: Bundy, Nohavice - Softshell: Bundy. Nohavice - Fleece Polartec 200 PowerStretch - Vetrovky: Bundy, Nohavice - Letná kolekcia: Košele, Nohavice.

Predaj, e-shop - outdoorový tovar - stany - batohy - spacáky - obuv - oblečenie.

Špecializovaný obchod na horolezecké a outdoor vybavenie. Lanový park

Predaj vybavenia na zimné a letné športy.