Oddýchnite si alebo si poriadne zašportujte v niektorom z rekreačných či športových zariadení. Môžete si vybrať z mestských športových a rekreačných centier, horských stredísk alebo zo zariadení ležiacich blízko vodných plôch s bohatým športovým využitím.

Oprava, servis, požičovňa: - športové potreby - lyže

Rekreačné stredisko MELCHIOROVA HUŤ sa nachádza v pokojnom a prírodou obklopenom prostredí neďaleko Plzne. Ponúkame príjemné ubytovanie neje pre rodiny s deťmi. Naše stredisko je vhodné aj pre organizovanie športových sústredení, seminárov či školení. Rekreačné stredisko, služby:  - kapacita ubytovania je 59 osôb, hlavná budova ponúka dvoch až ...

Spoločnosť Šmolíková a dcéra s.r.o. prevádzkuje predajňu PAPIER, HRAČKY, ŠPORT v Bloviciach. Predávame drevené hračky, spoločenské hry, papierenský tovar a športové potreby. Papiernictvo, hračkárstvo, športové potreby - predaj: - hračky - spoločenské hry - papierenský tovar - športové potreby. Prevádzková doba: Po - pi 7.30-12h a ...

Športové centrum v Plzni: - 3 squashové kurty - fitness s kardiozónou a službami trénera - pravidelné hodiny aeróbnych a relaxačných cvičení (Jóga, TRX, Kruhový tréning a ďalšie ..) - ihrisko na beachvolejbal. Po športe iste oceníte priestrannú saunu, alebo len posedenie s priateľmi v reštaurácii a na letnej terase.

Lyžiarska škola, špecializované lyžiarske kurzy pre dospelých, predaj a testovanie lyží Lust E-shop: - lyže Lust

Maloobchod, kamenná predajňa - kolobežky - elektrobicykle - skladacie bicykle.

Predaj, e-shop - športové potreby a vybavenie - všetko na tenis, bedminton, fitness - rakety, loptičky - činky - batohy - sportonví oblečenie, obuv.

Predaj, požičovňa: - detské vozíky za bicykel - športové vybavenie

ubytovanie: - hlavná budova (28 lôžok) - chaty, chatky - vhodné pre školy v prírode, rodinné rekreácie, športové sústredenia.

Bazár: -nábytok. -bytové doplnky. -športové vybavenie. -elektronika.

Služby: - kurzy potápania - inštruktor potápania Predaj: - potápačské vybavenie Plniareň.

Výroba, predaj, e-shop posilňovacích strojov - cyclingové kolesá, aeróbne stroje, lavičky, činky.

Výroba, predaj: - fitness stroje Fiveriders

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop -biliardový tovar -šípkový tovar -stolné futbaly, hokeje -šachy a spoločenské hry -petanque, kroket, hlavolamy -poháre, medaily, diplomy -žonglovanie -golf centrum -predaj, servis, poradenstvo.

Prenájom zábavnej techniky - výherné automaty - elektronické šípky - kvízery. E-shop športového oblečenia.

E-shop, predaj svetových športových značiek: - skate a snowboardové oblečenie - snowboardy, topánky, viazanie - skateboardy, longboardy

Ponúkame, požičiavame, vykonávame servis potápačskej techniky. Robíme kurzy potápania.

Výroba, e-shop: - hokejové palice, hokejky - sane - lehátka

Maloobchod, predaj: -športové oblečenie a pomôcky

Výroba, kompletizácia: - diely pre lyžiarske i pracovné ochranné okuliare, lyžiarske a jazdecké prilby

Ubytovanie, služby: - penzión - bowling - bar - požičovňa lodí

Služby: -požičovňa lodí, vodáckeho vybavenia: -plastové kanoe, kajaky, lodné vaky. Organizovanie: -školské vodácke kurzy. Požičovňa lodí Berounka.

Športový club - športová akadémia. Rozvoj športových zručností: zjazdové lyžovanie, triatlon, plávanie, inlaine, nordic valking, beh, všeobecná športová príprava. Organizovanie športových podujatí, trénikové tábory.