Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Predaj, e-shop: - kŕmny hmyz - červy, šváby - cvrčky - boxy a vaničky na hmyz

Výroba, predaj: -včelárske potreby. -celodrevené úle. -nástavkové úle. -rojaky.

Chopper-horse, s.r.o. sa zameriava na predaj a e-shop motorkárskeho a western oblečenia, jazdeckých potrieb a šperkov. Kamenná predajňa: Třebízského 1481, 738 01 Frýdek-Místek

Predaj, maloobchod: -chovateľské ootreby -živé zvieratá -krmivá

Chovateľské potreby: -živé zvieratá -krmivá -vitamíny -minerály -kozmetika.

Chovateľské potreby: -živé zvieratá -krmivá -vitamíny -minerály -kozmetika.

Maloobchodný predaj: -krmivo -pre psy, mačky, morčatá a škrečky -papagáje a rybičky -granule pre králiky a iné hospodárske zvieratá -vitamínové a minerálne doplnky -šampóny -krémy na labky -zubné pasty, kefky.

Obrie akvária - stála výstava sladkovodných rýb. Reštaurácia. Ubytovanie. Predaj: - živé ryby, jazierkové ryby, akváriové rybičky. Rybolov, chytanie rýb.

Predaj - chovateľské potreby pre psy, mačky a hospodárske zvieratá - krmivá

Výroba, predaj, e-schop - módne a bytové doplnky pre chovateľov - pelechy - búdičky - podušky - postroje.

Maloobchod, predaj: - krmivá a chovateľské potreby pre psov a mačky - anti-parazitné prípravky pre psy a mačky ¨- oblečky pre psov - kŕmne zmesi pre exoty, hlodavce, ryby a hospodárske zvieratá - trávne osivá, zeleninové a kvetinové semená - sadbové zemiaky, cibuľa, cesnak - záhradkárske potreby - záhradkárska chémia - fungicídy, ...