Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Predaj: - upratovacia chémia - upratovacia technika - dezinfekcia

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: kadernícke potreby, veľkoobchod, vlasová kozmetika. Široký sortiment výrobkov značiek Schwarzkopf, Wella, Goldwell, VITALITYS, Subrina, Londa, Black, Selective, Matuschka, Jaguar, Dovo, Moser, Wahl, Oster a mnoho ďalších značiek firiem, dodávajúcich vlasovú kozmetiku a kadernícke potreby. Na našich pobočkách ...

Kaderníčka predaj kozmetiky Farmasi predaj potravinových doplnkov Farmasi poradenstvo.

prírodná kozmetika -Šumivé bomby do kúpeľa -Šumivé guličky do kúpeľa -Šumivé špalíčky do kúpeľa -Mydlo -Svíčky -Home COSMETICS -Tělová kozmetika -Pleťová a vlasová kozmetika -Péče o pery.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, distribúcia, e-shop: - vlasová kozmetika - potreby pre kaderníctvo, kadernícke pomôcky - nožnice - nábytok a vybavenie kaderníckych salónov.

Internetový obchod s drogistickým tovarom. Predaj prípravkov na upratovanie, pranie bielizne, kozmetický a hygienický tovar a pomôcky. Detský tovar - plienky, olejčeky, vlhčené obrúsky, detské púdre a zásypy.