Hry a hračky pre dievčatá a pre chlapcov obohatia každé detstvo. Kúpte preto svojim deťom spoločenské či drevené hry, kreatívne hračky, experimentálne sady, stavebnice, puzzle, plyšové hračky alebo didaktické a náučné hry. Zaistíte im tak skvelú zábavu.

Maloobchod, predávame: -oblečenie pre dojčatá a malé deti - potreby pre dojčatá - hračky pre dojčatá - zábavnú pyrotechniku.

Kníhkupectvo, predaj: - knihy - CD, DVD - spoločenské hry

Spoločnosť OLYMPTOY s.r.o. je dovozca a distribútor popredných výrobcov hračiek z celého sveta. Pri výbere produktov kladieme dôraz na ich kvalitu a na to, aby mali pre dieťa a jeho rodičov pridanú hodnotu. Ponúkame hračky pre deti do 8 až 10 rokov. Dbáme na to, aby hračky deti rozvíjali. Jemná motorika, logické myslenie, hravosť, radosť aj ...

Predaj, e-shop: -stavebnice LEGO -Barbie, Princ, kôň s krídlami, bábiky -hračky, hračka, kocky, hodiny, kalkulačka, psík, roboty, korytnačky, gormiti -zpívající nočník, zvieratká s prísavkami, zvuková mašinka, vkladačka kocka, zatĺkacia korytnačka -My little Pony, Littlest pet Shop.

E-shop - kočíky, autosedačky, jedálenské stoličky - hračky pre deti - dojčenské oblečenie - potreby pre bábätká aj mamičky.

Výroba, prevádzka, export, import: - detské hojdadlá: - mechanické - hydraulické - zábavné automaty.

Internetový obchod s detským tovarom, autokozmetikou, vybavením pre dom a záhradu, elektronikou, telefóny, modemy, notebooky a tablety.

Maloobchodný predaj: -farby, laky, chémia -kozmetika, parfumérie -galantéria -zdravotnícky tovar -papier -školské potreby -hračky -darčekový tovar.

Vyrábame originálne drevené hračky, rehtačky a píšťalky. Naše výrobky sú bez povrchovej úpravy a tým aj zaručene zdravotne nezávadné. Hračky a rehtačky vyrábame zo sušeného kvalitného bukového dreva. Píšťalky vyrábame z rôznych drevín, čím vzniká veľmi zaujímavý farebný efekt. Sme členmi Združenia ľudových remeselníkov a výrobcov.

Zbyněk Petz sa v Třebíči zameriava na murárstvo, stolárstvo a podlahárstvo. Špecializuje sa na zákazkovú výrobu historických modelov lodí, lietadiel, hradov a zámkov.

Spoločnosť Fatra, a.s. patrí medzi významné svetové spracovateľov plastov, sídli v Napajedla u Zlína. Dodáva výrobky z plastov pre rôzne priemyselné odvetvia - napr. Plávajúce vinylové podlahy, PVC podlahy, paropriepustné fólie a lamináty, hydroizolačné systémy Fatrafol, polyesterové fólie BOPET, technické vinylové fólie, plastové vytláčané ...

Papiernictvo u Datla sa už niekoľko rokov zaoberá predajom kancelárskemu sortimentu, školských potrieb a ďalšiemu papierenskému sortimentu. Prevádzkujeme predajne v Ústí nad Orlicí av Žamberku. V našich predajniach nájdete aj modelárske potreby, kreatívne hračky, darčeky, drogériu, dekorácie, bižutériu a veľa ďalšieho. Ponúkame aj hračky ...

Internetový obchod, eshop zameraný na predaj stavebnice COBI Ďalší tovar na predaj: - hračky pre dievčatá a chlapcov - stavebnica Mould King, Sluban - mix kociek ¨- náhradné diely.

Stolárstvo: -truhlárska výroba -kuchynský nábytok -spálňa, obývacie izby -dvere, schody -hračky.

E-shop: - elektronika a elektrosúčiastky pre domácich majstrov i odborníkov - autopríslušenstvo - náradie - elektroinštalačný materiál - technické vychytávky domov, do firmy aj na Vašu záhradu - akumulátory, batérie, adaptéry - svietidlá, čelovky - modelky, hračky a ďalšie produkty.

Maloobchodný predaj - športové potreby Maloobchodný predaj - hračky

Predaj - bicykle, vybavenie - športové potreby - hračky.

Predaj bazárových produktov: - chladničky, práčky, umývačky a iné domáce spotrebiče - elektronika - hračky a iné. Prevažne ide o tovar z výstav, predvádzacích akcií – tovar môže aj nemusí mať kozmetické vady.

Špecializovaný e-shop pre: Predaj elektrických plechových vláčikov MERKUR, Kovových stavebníc MERKUR, Funkčné modely parných strojčekov MERKUR, Detské vozítka a náradie na piesok. Predaj náhradných dielov na vláčiky MERKUR, Servis a opravy vláčikov.

Vyrábame a predávame drevené hračky, originálne detské záhradné domčeky na kolieskach v ktorých môžu deti spať, detský záhradný nábytok, detské postieľky, kolísky, vozíky, hojdačky, kuchynky, detské toaletky, kaderníctvo a potreby pre domácnosť

Kníhkupectvo. Maloobchod, predaj, e-shop: - knihy, učebnice - mapy - diáre, kalendáre - hračky - papierenský tovar.