Vyberte si snubný či klasický prstienok, retiazku, náušnice, prívesok, hodinky zo zlata, striebra alebo akéhokoľvek iného materiálu. Bižutéria však zahŕňa aj rôzne koráliky, sponky, náhrdelníky, brošne a ďalšie produkty, z ktorých si zaručene vyberie každý

Predaj Etno oblečenia a doplnkov: - originálne tašky, šperky, hudobné nástroje aj etno oblečenie z Nepálu, Indie, Indonézie či Thajska - tovar ručnej výroby z prírodných materiálov.

Predaj: - náradie a doplnky pre zlatníky - zirkóny - nastreľovacie náušnice - šperky - exotický hmyz - morské živočíchy - minerály.

E-shop s tovarom z Indie - indická móda - šaty, sukne - tuniky, topy - bižutéria - vejáre.

Výroba, e-shop - originálne šperky a bižutéria - dámske módne doplnky - hodvábne kravaty.

Česká firma Zlatníctvo Korejsová ponúka predovšetkým české výrobky. Zameriavame sa módne novinky. Máme zákazkovú výrobu aj z prineseného materiálu. Šperky ponúkame zlaté, strieborné a oceľové. Nájdete u nás aj ručne robené dekorácie z polodrahokamov. Vykonávame výkup zlata aj opravy a čistenie šperkov. Príďte si vybrať zo širokej palety ...

E-shop: - šperky z minerálov a bižutérie

Veľkoobchodný, maloobchodný a internetový predaj bižutérie a módnych doplnkov.

Zlatník - návrh a výroba a opravy šperkov, snubných prsteňov, náušníc.

Zlatníctvo, hodinárstvo. Predaj zlata, striebra, chir.oceľ, hodiniek, hodín, budíkov, meteostaníc. Všetky zlatnícke a hodinárske opravy.