Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Zaoberáme sa záhradnou architektúrou. Máme ako projekčnú kanceláriu, tak zákazkové kvetinárstvo. Urobíme vám vizualizáciu záhrady. Inštalujeme závlahové systémy. Sídlime v Kongresovom centre na Prahe 4.

Záhradníctvo, kvetinárstvo. E-shop, maloobchod, predaj: - rozvoz kvetov, kytíc do domu, donáška kvetov do domu - rezané, črepníkové kvety, sadenice - okrasné a ovocné stromy, kríky - sadenice, semená, cibuľoviny - hnojivá.

Výroba, predaj: -umelé kvety, stromčeky -bonsaje -dekorácia interiérov. Maloobchod, predaj: -kvety, kvetinárstvo -darčekové predmety, tovar -darčeky.

Kvetinový servis - návrhy a realizácia interiérovej zelene - kvetinový aranžmán a dekorácia - pravidelná údržba a starostlivosť o rastliny.

Kvetinárstvo, predaj: -kvety, väzba, aj v kvetináči -rastliny -moderná a jemná dekorácia do domu aj záhrady. Kvetinové zásielková služba.

E-shop - kvety - poradenstvo s izbovými kvetinami - návrhy na umiestnenie rastlín do interiérov i exteriérov predaj - izbové kvetiny. Ubytovanie v apartmánoch kapacita 14 lôžok.

Kvalitné kvetinárstvo, svadobné kytice, darčeková a smútočné väzba, rozvoz kvetín, darčeky.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Zprostředkování obchodu a služieb Prevádzkovanie pohrebnej služby Predaj kvasného liehu, konzumného liehu ...

Kvetinové štúdio. Maloobchod, predaj, služby: - kvety - svadobné kytice. smútočná väzba - sezónne dekorácie (Vianoce, Valentín, Veľká noc, jeseň) - starostlivosť o rastliny vo firmách, kompletný kvetinový servis - darčekový tovar.

Výzdoby interiérov k rôznym príležitostiam: - výzdoby cirkevných objektov. Kvetinárstvo: - rezané kvety - črepníkové rastliny - svadobné a smútočné kytice - adventné vence - darčekové väzby - vianočné a veľkonočné výzdoby - rozvoz kvetov.

Predaj: rezané, umelé, sušené kvety, sviečky, mydlá, kozmetika, pohánkové vankúšiky, keramika, keramické kvetináčky, víno, čokolády, čaje, darčeky, darčekové balíčky, dekoračné predmety, darčekové koše, venčeky na dvere, vence a kytice , väzby svadobné, smútočné, gratulačné, zvláštne, výročné, spomienkové, salámové, zeleninové, ovocné, prísady, ...

Maloobchod, predaj: -květiny -dárkové tovaru-keramika. služby: -vazba kytíc, kvetín: -smuteční, sviatočné, svadobné, podľa priania zákazníka -rozvoz kvetín.

Kvetinárstvo vo Vyššom Brode prevádzkuje pani Slávka Kottová. Predávam črepníkové kvety, rezané kvety, izbové rastliny, svadobné, smútočné a darčekové kytice. Ďalej v kvetinárstve nájdete najrôznejšie kvetinovú výzdobu, sadenice a substráty. Predaj, maloobchod: - črepníkové kvety - izbové rastliny - rezané kvety - svadobné kytice - ...