V domácnosti aj pri športe ľudia využívajú rôzne vybavenie, ako umelohmotný nábytok, bazény, kuchynské pomôcky a riad, elektroniku, dekoračné predmety, športové doplnky a náčinie, upratovacie prostriedky, hračky pre deti, záhradné náradie a ďalšie predmety

Zákazková výroba zo sklených laminátov aj iných kompozitov: - reklamné modely, makety a pútače - 3D reklama - sklolaminátové kryty GSM antén - dekorácie a rekvizity pre film divadlo a výstavy - plastiky a sochy (spolupráca s umelcami) - karosérie a kapotáže - dekoratívne stavebné prvky (obklady, tienidlá, kvetinové hrantíky rôznych ...

Výroba z plastu. Predkukty: - nádrže - bazény - septiky - vodomerné šachty - revízne kanalizačné šachty - vane, nádoby na víno z materiálu polypropylén. Predaj: -príslušenstvo k bazénom, bazénová chémia.

Výroba: -plastové výrobky a nástroje na lisovanie a vstrekovanie plastov. Komplexné služby v oblasti plastových výrobkov - návrh výrobkov, konštrukcia a výroba nástrojov, výroba plastových dielov až po následné dokončovacie operácie a montáž. Výrobný program: -výroba technických dielov z plastov, výlisky z plastov pre priemysel, - tepelné ...

Výroba plastových výrobkov. Zákazková výroba PET fólií a vlastným výrobným programom, ktorý PET fólie využíva.

Dodávka kompletné zimné záhrady z PVC profilov s montážou, kvalitné plastové okná a dvere z nemeckých profilov vrátane príslušenstva. VEKA-Systém pre plastové okná, dvere, zimné záhrady. Príslušenstvo - parapety, siete, žalúzie, rolety atď.

Predaj domácich potrieb, dekorácií pre dom aj záhradu, elektrospotrebičov, elektromateriálu, spojovacieho materiálu, náradia, záhradných potrieb.

Maloobchod, predaj: - potraviny - nápoje - drogéria, drogistický tovar - kancelárske potreby - školské potreby - domáce potreby.

Výroba a recyklácie plastov, lisovanie plastov: - profily - zváracie drôty - tesniace gumy pre siete proti hmyzu. predaj: - bazény - sudy - nádrže a septiky. Výroba pre Brašnári, čalúnnikov atď.

Prevádzkovateľ e-shopov: - drevené hračky pre rozvoj detskej motoriky - umelé vianočné stromčeky

Výroba, maloobchod: -plastové stojany -plexi výrobky -PVC výrobky -cenovkové lišty -magnetické fólie -regálové deliče, ponukové tabule, dosky do rámčekov.

Bezpečnostné a fotoluminiscenčné tabuľky - výroba, veľkoobchod, maloobchod predaj. Tlač a realizácia značenia na zákazku. Tlač na plasty, samolepky, pvc, papier, bannery ai. Vlastné grafické štúdio.

Maloobchod, predaj: -stavebný materiál -rezacie diamantové kotúče pre ručné uhlové brúsky, stolové píly, rezače spar (betón, dlažba, taška, asfalt, keramika) -akrylátové vane, kúpeľňové doplnky, sanitárny tovar -domáce potreby, tel.: 515333107 -plynové sporáky. Stavebná činnosť: -stavby občianske, priemyselné, ...

Výroba, dodávka, predaj, montáž: - nádrže na septiky - nádrže zo stenových prvkov - bazény.

E-shop: - predaj krabíc, košov, kúpeľňových doplnkov, úložných boxov,

Spoločnosť GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. pôsobí už niekoľko rokov ako priamy dovozca a veľkoobchod širokého sortimentov tovaru so zameraním na záhradu, domácnosť a kutilov. Dodávame a výrobkov na záhradu, dielňu, voľný čas, ale aj pre profesionálny výkon povolania. Sme výhradní dovozcovia farmárske záhradnej a komunálnej techniky značky ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - domáce potreby - záhradkárskej potreby - farby, laky - elektro - drogérie.

Výroba plastových a gumových výrobkov. Výroba slamiek, slamky, slamky, pre domácnosti, fast-foody, bary. Slamky pre Tetra pack. Potlač slamiek určená na reklamné účely a zviditeľnenie spoločnosti. Všetky naše produkty sú certifikované podľa čl. 3, nariadenia č. 1935/2004 Európskeho parlamentu.