Kvalitné biopotraviny vypestované bez použitia chemických látok určite oceníte aj vo Vašej domácnosti. Bio ovocie, bio zelenina a bio obilniny či strukoviny budú kvalitným základom zdravej výživy pre celú rodinu. Bio potraviny - zdravé jedlo bez chémie.

E-shop: - zdravá výživa - kvalitné potraviny a suroviny na makrobiotické varenie - BIO potraviny

Internetový predaj biopotravín, ekologickej drogérie a kozmetiky.

Distribúcia: - detská bio výživa značky Holle.

Biopredajňa, e-shop - bio potraviny - strukoviny - bio ovocie a zelenina - polotovary - doplnky stravy - nápoje.

Spoločnosť BIOKAMO Zlín prevádzkuje eshop, internetový obchod s biopotravinami: -zdravé oleje Solio - rastlinné oleje lisované za studena s obsahom nenasýtených mastných kyselín a vitamínov A, D, E, F -zdravá výživa - piškóty, cukríky, med, otruby, klíčky, ovocie nesírené a bez cukru, ovocie v jogurte, čokoláde a carobu, semená, orechy, ...

Predaj: - Bio potraviny - zdravá výživa

Predaj produktov ekologického poľnohospodárstva: Bio ovocie (jablká, hrušky, čerešne, višne, slivky, ryngle, a bobuľoviny), orechy lieskové a vlašské, zelenina, med. Programy osobnostného rozvoja.

Predajňa zdravého jedla a pitia zameraná na bezlepkové produkty.

Maloobchod, predaj: - zdravá výživa - BIO potraviny.

Výroba kvalitných a prírodných potravín - zaváraniny, byliny, sirupy. Predaj na internete - tovar z vlastnej produkcie aj od spriaznených farmárov a pestovateľov.

Výroba čerstvých sójových nápojov a výrobkov zo sóje - čerstvý sójový nápoj - nápoje SOYKA.

Zdravie z Vysočiny.cz Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny -bio potraviny -bezlepkové potraviny -obilniny -potravinové doplnky -potraviny -prírodná kozmetika.

Maloobchod, e-shop: - zdravá výživa - BIO potraviny - bylinné, ovocné čaje.

Predaj zdravej výživy: - bio a nebio potraviny - bezlepkové potraviny - zelené potraviny - dojčenská aj detská výživa.

Firma Bezlepka pôsobí na slovenskom trhu s bezlepkovými potravinami 17 rokov. V súčasnej dobe ponúkame v "kamennej" predajni v Modranoch av internetovom obchode veľmi široký výber potravín pre bezlepkovú diétu, ale aj pre chorých s ďalšími potravinovými alergiami.

Veľkoobchod so zdravou výživou. Výroba, distribúcia, predaj: -racionálna a zdravá výživa /výživa/ -náhrada vajec VAJAHIT -rastlinné mlieka -coffee creamer -soja -ovos.

Sieť odberateľov a dodávateľov v oblasti bio hospodárstva. Systém zásobovania kvalitnými výrobkami. Distribúcia výrobkov ekologického poľnohospodárstva. Zavádzanie nových metód a technológií do oblasti produkcie, spracovania a odbytu produktov ekologického poľnohospodárstva. Cieľom je vytvoriť významné centrum podpory ekologického ...

Ekostatiek: - chov nosnice - produkcia, predaj bio vajcia

Predaj - ekologicky šetrný drogistický tovar - biopotraviny

BIO potraviny: - goji - instantná kaša - strukoviny - múky, orechy - ryža, semienka - sladidlá - raňajkové cereálie. Bylinné doplnky: - tinktúry - liečebné kôry.

Veľkoobchod a maloobchod Fairtrade BIO potravín.

Maloobchodné a veľkoobchodné predaj bezlepkových potravín a doplnkov, bio a raw potravín, superfoods.

Ekologické centrum: - ekofarma - obilie, ovocie, zelenina v biokvalite Biopekáreň: - slané, sladké pečivo - mlyn