Vďaka hotovým jedlám môžete ušetriť veľa času vďaka nenáročnej príprave. Medzi najobľúbenejšie polotovary patria obaľované výrobky, zeleninové zmesi, vegetariánske zmesi, zemiakové polotovary, pokrmy z kuracieho alebo hovädzieho mäsa a z morských rýb.

Služby: -prevádzka závodných jedální. -závodné stravovanie.

Zastúpenie výrobcov a distribúcia potravinárskych ingrediencií pre ČR a pre SR - lecitíny sójové - extrakty vanilkové, kávové, kakaové, čokoládové - vlákniny pre potravinársky priemysel - kandizované ovocie - ovocné zložky a náplne Sklad CET.IN CZ - areál OK TRANS Hlavné 182 253 01 Chýňa pri Prahe

Distribúcia, predaj: - pekárske droždie pre pekárne a malospotrebiteľov - pekárske zmesi - zlepšujúce prípravky - ďalšie suroviny pre pekárov (margaríny, náplne)

Predaj: - živé zvieratá, porazené zvieratá, mliečne výrobky, vajíčka, domáce lekvár .

Internetový obchod ponúkajúci španielske špeciality, kvasené vína Cava, panenský olej, mandle a ďalšie pochutiny.

Výroba prírodných rastlinných výťažkov a silíc jednodruhové aj viacdruhové. Dodávame na ďalšie spracovanie do potravín, nápojov, kozmetiky, hnojív a kúpeľov. Ponúkame extrakty suché, tekuté vodné, vodnoliehové a s použitím činidiel (olej, propylénglycol a pod.)

Predaj, eshop: - krabičková diéta - rautové produkty (mäsa, syry, sushi, sedviče, bagety, chlebíčky, ovocie, dezerty).

Výroba, distribúcia: Chladená racionálna výživa, hotové jedlá, výrobky rýchlej prípravy, sójový program, špeciality pre labužníkov, strava pre športovcov, výrobky pre diabetikov, bezlepkový program, výrobky pre vegetariánov, makrobiotiky.

Služby: -závodné a školské stravovanie -rauty -hostiny -catering Ďalšia prevádzkareň: Na Vinici 2244 Litomerice 412 01

Pekáreň Výroba: Bežné pečivo: -chleby (chlieb) strojovo vyrábané -chleby špeciálne ručne vyrábané -rožky -veky, hrčky -cereálne pečivo -sladké pečivo -jemné pečivo plnené -záviny, koláče -jemné pečivo neplnené -vianočky, lúpaky -výrobky z lístkového cesta -výrobky z plundrovaného cesta -pochúťkové tyčky, slané ...

Veľkoobchodný predaj potravín pre: - pekárstvo, pekára: -zlepšujúce prípravky do pečiva, pre mraziace technológie -kvasy a chuťové moduly -pekárske mixy -enzýmy -emulgátory -droždie - cukrárstvo, cukrárov: -cukrárske mixy -pudingové krémy v prášku -stužovače a bavarois -krémové a ovocné náplne -príchute a ...

Vyrábame a rozvážame žemľové, kysnuté, ovocné, zemiakové, chlpaté knedle, halušky, zemiakové placky, palacinky. Všetko vyrábané podľa klasických receptúr.

Výroba: - hotové sterilizované jedlá - instantné jedlá - chladené jedlá - hotové polievky.

Dodávka: -výbavenie pre gastro, zdravotnícke a kúpeľné prevádzky. -pracovné odevy. -pracovná obuv. -čistiace, upratovacie prostriedky. -nápojové koncentráty. -instantné čaje. -polotovary pre gastronómiu.

Dovoz, distribúcia: - výrobky herca Paula Newmanna - omáčky

Dovoz, predaj - potravinárske suroviny - polotovary - francúzske sekty

Výroba: -instantné granulované nápoje

Pizza pri Honze. Rozvoz pizze po Brne.

Systém stravovania: - diétny program.

Výrobca chladených aj mrazených polotovarov a hotových jedál rýchleho občerstvenia.

Holiday Camp Doksy - Staré Splavy, kemp pri Máchovom jazere: - ubytovanie až pre 90 osôb v chatkách. Jazero vzdialené cca 300m. Možnosť stravovania - polpenzia. Sociálne zariadenie spoločné. Parkovanie. Rybárčenie v blízkosti kempu. Možnosť športového vyžitia: - ihrisko na volejbal, nohejbal - tenisový kurt - stolný futbal - ...

Špecializujeme sa na krabičkovú diétu.

Veľkoobchod pre: - gastronómiu - pekára - cukrárov. V súčasnej dobe je distribútorom významných potravinárskych značiek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a ďalšie.