Minerálne vody, energetické nápoje, nealkoholické pivá, kávy, čaje, instantné nápoje, sirupy, malinovky, ovocné šťavy a džúsy - to všetko spadá do nealkoholických nápojov, ktoré nesmú chýbať v ponuke žiadnej reštaurácie, krčmy, obchodu či supermarketu.

pestovanie: - Aronie - mäta - levanduľa Výroba, e-shop: - šťavy - sirupy - džemy

Maloobchod, predaj, e-shop: - darčekový tovar - regionálne špeciality - prírodné oleje - sirupy.

HERBA LENA group s.r.o. vyrába a predáva v e-shope rôzne bylinné produkty: - sirupy (grepito), krémy, masti, pečené čaju, vaječný koňak pesto - kandizovanú kôru z pomaranča, jarabiny, marmelády a ďalšie.

Predaj, internetový obchod, eshop: - interiérové doplnky a dekorácie - kozmetika - bytový textil - osvetlenie - interiérové lampy, záhradné lucerny - bytové vône - vonné aromalampy a vosky, aromadifuzéry, katalytické lampy, vonné sviece, vrecká a papiere, oleje do aromalámp, vôňa do auta - sklo a porcelán - kuchyňa - porcelán, ...

Predaj: - ovocie - výroba muštov - predaj ovocia - predaj sušeného ovocia.

Biofarma - pestovanie levandule a predaj výrobkov potravinových, dekoratívnych, relaxačných a kozmetických výrobkov z levandule

Potraviny pre zdravie, farmárske, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, korenie, doplnky výživy, ekodrogéria, kurzy varenia. Zaisťujeme zdravý pitný režim pre domácnosti aj firmy, predaj, prenájom a servis výdajníkov vody. Poradenstvo osobného rozvoja a výživové poradenstvo .

Dovoz, internetový predaj zahraničnej medoviny do SR z Európy aj zvyšku sveta. Eshop - sortiment: - prírodná, ovocná, korenená medovina - medovina na varenie - medové vína, pivá, malinovky.

Výroba, distribúcia: -Potraviny rastlinného pôvodu: -jablečné octy -kapusta, -čerstvé surové šťavy -ovocné džemy -zeleninové nátierky -nakládané produkty - uhorky, syry, utopenci, výrobky z hlivy ustricovej.

Veľkoobchod, maloobchod, distribúcia, dodávka, predaj, prenájom, bezplatné umiestňovanie. zaistenie prevádzky: -na kusový tovar -cukrovniky -nápoje -bagety -na teplé a studené nápoje -značka Rhea Vendors -výdejníky vody -predaj aj repasované -voda balená v Barlo 18, 9 l -prírodné pramenitá -Minerálne -vodná ...

Spoločnosť WITHUP, spol. s r.o. ponúka české aj zahraničné pivné špeciály. Fľaškové, sudové pivo, ktoré produkujú menšie aj rodinné pivovary. Ponuka nemeckých pív, nealkoholické pivá, ochutené pivá. Adresa: Brno, Moldavská 11.

Zázračná s.r.o. sa zameriava na výrobu lokálnych nealkoholických nápojov, jedná sa napríklad tonik, perníkovú limonádu alebo kolu.

ZENZERO sa zameriava na výrobu a predaj produktov obsahujúci zázvor, jedná sa napríklad o sirupy, cukríky, sušienky, korenie a mnoho ďalšieho.

Pavlík Pavlíková s.r.o. prevádzkuje Môj obchod, ktorý je maloobchodnou predajňou fungujúcou pod záštitou Makro SR. V predajni nájdete široký sortiment spotrebného tovaru, potravín a nápojov.

Potraviny Ngoc s.r.o. - predaj potravín a zmiešaného tovaru. Potraviny sú súčasťou reťazca CP BALA.

Predaj - zmiešaný tovar Hotelový dom - 1 - 3 lôžkové izby so štandardným aj nadštandardným vybavením - každá izba má vlastné sociálne zariadenie s predsieňou a vstavanou skriňou - recepcia s nepretržitou prevádzkou - každodenné upratovanie - bBezpečnostná služba - masážny, kozmetický, kadernícky ...

Spoločnosť Distribuo Group s.r.o. prevádzkuje e-shop, ponúkaný sortiment: - firemné darčeky - káva, čaj - alkoholické nápoje - pralinky, ochutené nápoje - riad

Spoločnosť Kresa s.r.o. prevádzkuje internetový obchod: - marmelády, sirupy - omáčky - dobroty na mieru - oblečenie

Potraviny. Maloobchod,predaj: -potraviny.

Spoločnosť Natural Jihlava JK s.r.o. sa zameriava na racionálnu výživu, makrobiotiku, bezlepkovú diétu a diétne výrobky. Zaoberáme sa výrobou celozrnných a bezlepkových sušienok, prevádzkujeme veľkoobchodný sklad a zásobujeme predajne zdravej výživy po celej Českej republike. Dodávame šírkou sortimentu potravín v bio kvalite pre vegánov, ...