Pri výrobe bytových doplnkov ako je riad, sa najčastejšie používa sklo, keramika a porcelán. Kúpte si z týchto odolných materiálov čajové a kávové servisy, cukorničky, misy, podnosy, hrnčeky, upomienkové predmety, vázy, tanierové súpravy, sošky a svietniky

Spoločnosť TGK - technika, sklo a umenie s.r.o. sa zaoberá dodávkou farebného skla, náradia, nástrojov a pomôcok pre umelecké spracovanie skla. Nájdete u nás pomôcky pre vitráže, opracovanie plochého skla Tiffany technikou formou spekaniu a ohýbanie (fusing) skla. Naša predajňa sa nachádza v obci Skalice u České Lípy neďaleko Nového Boru. Naša ...

Prenájom a predaj cateringového inventára a mobiliáru pre firemné aj súkromné akcie - svadby, narodeninové a iné oslavy či večierky (bez cateringu). Zapožičanie všetkého vybavenia a dekorácií na spoločenské akcie a zabezpečenie všetkého potrebného na servírovanie pokrmov. Služby poskytujeme na kľúč - všetko privezieme na vybrané miesto a po ...

Všeobecne prospešná spoločnosť TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociálna firma ERGONES sa zameriava na poskytovanie sociálnych služieb pre zrakovo postihnutých. Zamestnávame osoby so zdravotným postihnutím a ponúkame celý rad služieb medzi ktoré patrí napr. Predaj kompenzačných pomôcok pre zrakovo postihnutých, potlač reklamných predmetov, výroba ...

Olga Kocierzová sa zameriava na výrobu a predaj keramiky, darčekových predmetov, textilu a reklamných predmetov.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Poskytovanie sociálnych služieb dospelým ľuďom s mentálnym postihnutím. Chránené dielne: - výroba, predaj: - dekoračné sviečky - úžitková a dekoračná keramika.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Výroba, predaj: - vonné a ťahané dekoračné sviečky - dekoračná keramika.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Centrum denných soc.služieb pre duševne chorých HORIZONT: -dochádzkové zariadenie určené výhradne psychiatrickým pacientom s poruchami psychotickými a neurotickými. Služby: -klinického psychológa, terapeuta, ergoterapeuta a sociálneho pracovníka.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. Chránená dielňa. Služby: -digitalizácia dát (knihy, publikácie).

Firma KERAMIA ÚNANOV sa zameriava na výrobu kachlí a doplnkov pre krby a kachle, ďalšie nami vyrábané produkty sú domové čísla, korbely a sošky.

Predaj, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový obchod: - darčekové a reklamné poháre. Pieskovanie skla: -logá, logo -mená -venovanie.

Rodinná firma od roku 1991 - činnosť: -nákup, predaj-nákladné automobily, poľnohospodárske stroje, stavebná a dopravná technika. Penzión priamo na cyklotrase, s uzavretým parkoviskom. -izby 2 a 3 lôžkové s vlastným sociálnym zariadením, TV, bar -1 osoba noc 320, -Sk -1 osoba v samostatnej izbe 600,-Sk -raňajky 60, -Sk, dieťa 40, -Sk, ...

Výroba umeleckého skla - sklo výroba - sklenené figúrky - sklenená bižutéria

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -záhradný kovový nábytok -doplnky. Spracovanie, výroba, ohýbanie: -sklenené dekorácie, sklenené obrazy, štýlové dosky, dosiek, doska-fusingu a ohýbanie skla, sklo, skiel. Fusingová pec 230 x 130 cm, do výšky 40 cm. Predaj sklenených dekorácií. Leto 2007. Ubytovanie, chalupa: -27 ...

Kateřina Netolická sa zameriava na výrobu a predaj ručne točenej a maľovanej keramiky.

Ubytovanie. Penzión v Kaplnke. Kaviareň. Výroba -keramika -porcelán.

Internetový obchod, e-shop: - talianska káva - čaj - kávovary - doplnky ku káve (porcelán, balený porciovaný cukor...) Služby: - kávový servis pre kancelárie.

Lucie Fučíková prevádzkuje e-shop Simira, v ktorom je možné si zakúpiť designové a handmade výrobky ako napríklad šperky, keramika, drôtené dekorácie, kabelky a peňaženky.

Tehlárske technické služby. Výroba: -keramická -výroba doplnkov strešného plášťa - keramická ručne formovaná výroba ručných tehál. Dodávky tehliarskych strojov a zariadení. Dodávky náhradných dielov, servis - technická činnosť.

Výroba, predaj: - keramické suveníry - keramické interiérové prvky steny, chrliče, draci - dekoratívna keramika - keramické sochy.

Brúsenie a leptanie skla Výroba a spracovanie skla Brúsenie technického a šperkového kameňa Ručná výroba a dekorovanie skla.

Výroba a distribúcia kozmetických obalov: - sklenené fľaštičky - kovové a plastové sprejové pumpičky - štetčeky na laky na nechty - kompakty na očné tiene a púdre - fľaštičky a tégliky - obaly na rúže - aplikátory atď.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -sklo, porcelán -krištáľ -jedálenské sady -zastúpenie firmy Bohemia Crystal. Ďalšie predajne: -GLASS MARKET Orlí 9, 602 00 Brno tel.: 542 212 190 -BOHEMIA Námestie Slobody 4, 602 00 Brno tel.: 542 218 895.