Tabakový priemysel produkuje obrovské množstvo rôznych produktov, ako sú celé cigarety alebo ich časti v podobe filtrov, špičiek a dutiniek, ďalej cigary najrôznejších kvalít a tiež samotné cigaretové, šňupacie, žuvacie alebo tabaky do vodnej fajky.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj. -Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu.

Špecializovaný maloobchodný predaj originálnych značkových cigár, fajok, zapaľovačov, humidorov, tabakov a ďalších fajčiarskych doplnkov.

-Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Reklamná činnosť, ...

E-shop a predaj: - vodné fajky - tabaky - kamienky - zvlhčovadlá - uhlíky

Veľkoobchod. Predaj aj pre maloodberateľov: -alkoholické nápoje -cigarety -fajky a príslušenstvo -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -darčeková služba, darčekové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.

E-shop, distribúcia, priamy predaj a veľkoobchod elektronických cigariet a vaporizérov Vapour 2 a vaporizérov OCB, predaj a distribúcia náplní a e-liquidov pre elektronické cigarety, predaj a distribúcia príslušenstva pre elektronické cigarety.

Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a ...

Vykonávame návrhy a realizácie interiérov.

Prevádzkujeme čajovňu Shisha na Prahe 9, neďaleko metra Českomoravská. Predávame čaje, vodné fajky, príslušenstvo k vodným fajkám. V ponuke je ďalej Dolská medovina, medovník, vyhlásená masala. Wifi pripojenie pre hostí zadarmo. Vernostné kartičky poskytujúce zľavy pre každého zadarmo!

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: -elektronické cigarety. -e-liquidy -vaporizéry.

Internetový predaj, e-shop: -tabak -alkohol -cigary

- Ručná výroba a spracovanie skla (zákazková výroba) - Výroba drevených foriem (predovšetkým na fúkanie skla) - Brúsenie skla - Brúsenie, leštenie a matovanie kovov

Predaj: -tabakové a cigaretové výrobky -noviny.

Veľkoobchod, predaj: - zápalky - zápalky pre fajčiarov aj domácnosť - bezpečnostné zápalky fajčiarske, bezpečnostné zápalky pre domácnosť, zapaľovače a podpaľovače tuhých palív. - kubánske cigary - potreby pre fajčiarov.

E-shop - elektronické cigarety, náplne, príslušenstvo.

Predaj, e-shop: - elektronické cigarety

Činnosť: - spracovanie produktov poľnohospodárskej výroby - prenájom poľnohospodárskej techniky

Predaj, veľkoobchod, maloobchod. - liehoviny - pivo - víno - nealko nápoje - tégliky, grilovacie krémy a drevené uhlie a zapožičanie výčapného zariadenia - tabakové výrobky - cukrovinky - obalový materiály - koloniálny tovar.

Dodávame pre luxusné rezorty, hotely a reštaurácie vodnej fajky a mobilné plážové prístrešky

Sprostredkovanie zahraničného obchodu s komoditami.

Veľkoobchod Galaxia - kancelárske a školské potreby. Maloobchodný predaj Mierové námestie 100/24 400 01 Ústí nad Labem Tel: 475 216 680

Najväčší prehľad trafikového tovaru na slovenskom internete. Trafika, predaj tabakových výrobkov, novín a časoppisov.