Tabakový priemysel produkuje obrovské množstvo rôznych produktov, ako sú celé cigarety alebo ich časti v podobe filtrov, špičiek a dutiniek, ďalej cigary najrôznejších kvalít a tiež samotné cigaretové, šňupacie, žuvacie alebo tabaky do vodnej fajky.

Veľkosklad, veľkoobchod nápojov - Alhoholické nápoje - pivo - víno - nealkoholické nápoje - pochutiny, cukrovinky - káva, čaj - tabakové výrobky

On-line predaj elektronických cigariet, fajok, e-liquidov, batérií, gripov a všetkého príslušenstva k elektronickému fajčeniu už od roku 2008. Predávame značky Joyetech, ismoka-eleaf, smoktech, vaporesso, kangertech, liqua, dekang, impéria atď. V Ostrave máme už niekoľko rokov kamennú predajňu. Predávame na maloobchod a veľkoobchod.

Predaj elektronických cigariet na e-shope aj kamenných predajniach. Predaj: - elektronické cigarety - náplne - báza a príchute - žeracie hlavy - batérie a nabíjačky - atomizéry - gripy a módy - príslušenstvo Možnosť zakúpenia darčekových poukazov.

Predaj, velkobchod: -alkohol, nealko, tabak -likéry, víno, pivo -destilované nápoje -whisky -Aromatizovaný vodka, vodka -rum, tuzemák -vermuty -kořalky, sekty -bylinné likéry -dárkový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -Celkové sortiment pre krčmy a reštaurácie. Prevádzkareň - malobcchod: Benešova 1682/46, Jihlava tel: 567213969.

Internetový predaj, e-shop: -elektronické cigarety

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo ...