Nakupujte detské oblečenie pre chlapcov aj dievčatá, od dojčenského oblečenia a výbavy, po oblečenie pre predškolákov a školákov. Vyberte si zo širokej ponuky tričiek, búnd, nohavíc, mikín, topánok a športového i voľnočasového oblečenia všetkých veľkostí.

Služby, práce: - čalúnnictvo - autočalúnnictvo

E-shop: - detské oblečenie, dojčenské oblečenie, tehotenské oblečenie, nová kvalitná obuv, obuv so žirafkou. Detská certifikovaná obuv (detské topánky) so žirafkou atď.

Predaj - obuv Predaj - módne značkové oblečenie Predaj - detský textil

Sme rodinná firma a zaoberáme sa MALOOBCHODNÝM aj VEĽKOOBCHODNÝM predajom. Dodávame aj ďalším internetovým obchodom, kamenným predajniam a hlavne našim konečným zákazníkom – deťom. Prevádzkujeme aj kamennú predajňu, kde Vás radi privítame. Našim cieľom je ponúknuť Vám kvalitné a cenovo dostupné licenčné oblečenie pre Vaše detičky.

Second hand - predaj použitého dámskeho a deckého textilu.

Výroba, e-shop - detské oblečenie - dámske oblečenie. E-shop - drevené hračky - nažehľovacie záplaty a aplikácie.

Naša spoločnosť sa zaoberá výrobou, maloobchodom a veľkoobchodom s dojčenským a detským tovarom. Spĺňame všetky požiadavky, ako sú normy a hygienické podmienky pre slovenský trh. Na tomto trhu sa pohybujeme už od roku 1992. V našej ponuke nájdete: - dojčenský a detský textil - dojčenské textilné doplnky - plienky, osušky, fusaky, ...

E-shop - dámske oblečenie - pánske oblečenie - detské oblečenie - módne doplnky - šperky, bižutéria.

E-shop, internetový obchod: - detské oblečenie - detské topánky - bytový textil - dámske odevy. Bazár, second hand.

Internetový predaj, e-shop: - dámska, pánska, detská spodná bielizeň - plavky - nočná bielizeň - erotická bielizeň - sťahovacia bielizeň - tehotenské oblečenie - župany.

Návrh, výroba, predaj: - detské oblečenie - dámske oblečenie - bytové doplnky.

Predaj, e-shop: - dámske, pánske, detské topánky, oblečenie.

Zlatníctvo a svadobný salón ADONIS vám zaistí svadby na kľúč nielen vo Frenštáte a Rožnove, ale aj v priľahlom okolí - postaráme sa o svadobný obrad, hostinu, snubné prstene či kompletné kvetinovú výzdobu a to vrátane svadobného oblečenia pre snúbencov a svadobných hostí. Vyberiete si u nás krásne svadobné alebo spoločenské šaty a doplnky, ktoré ...

Výroba, internetový obchod, predaj: - kočíky - autosedačky - dojčenské potreby - výrobky pre deti.

Oblečenie z USA za neuveriteľné ceny. Tričká, košele, bundy, nohavice, spodné oblečenie z USA za neuveriteľné ceny.

Požičovňa: - maškarné kostýmy pre deti i dospelých - masky karnevalové, divadelné - spoločenské oblečenie, odevy pre deti - parochne pre všetkých - klobúky, paličky, rukavice, páperové boa, špičky - doplnky: páperové boa, čelenky, špičky, motýliky, kravaty. Prenájom bicykla šťastia a 8 hracích kariet na zábavné akcie.

Dovoz, predaj, maloobchod, veľkoobchod a internetový obchod: - drogéria (pracie prášky, aviváže, čističe všetkého druhu, osviežovače vzduchu, čistiace prostriedky pre upratovacie firmy, kozmetika – dámska, detská, pánska, šampóny, mydlá, krémy, parfémy, holiace prostriedky, hojivé preparáty) - cukrovinky, čokolády, ...