Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Šijacie centrum Radovský je špecializovaný e-shop na šijacie stroje všetkých dostupných značiek. Predávame šijacie stroje, overlocky, coverlocky, vyšívacie stroje, pletacie stroje, krajčírske panny a bysty, žehličky a rezaciu techniku vhodné pre krajčírstvo, šijacie dielne a módne salóny, ale aj pre domácnosti a špeciálne ženy, ktoré si obľúbili ...

Zákazková výroba koženej galantérie, peňaženky, kabelky, opasky.

Švec - obuvník. Oprava obuvi. Výroba kožených opaskov. Zberné miesto na opravy obuvi: - Holešov, Dr. E.Beneša 3 - Moja trafika.

Firma Len látky s.r.o. prevádzkuje e-shop s látkami a galantériou. Ponúkame nielen veľký výber látok, ale aj metrovú a kusovú galantériu. Vybrať si u nás môžete: Látky: - tkaniny - pleteniny - imitácia koží a kožušín - koženky - umelé kožušiny a plyše - tyly a čipkoviny - funkčné materiály - technické, výstuže a ...

Predaj, e-shop: - dojčenské potreby - hračky - detské oblečenie - plienky - kozmetika - prebaľovacie podložky, obrúsky - uteráky, žinky - potreby pre mamičky a tehotné ženy.

Spoločnosť XISS s.r.o. prevádzkuje internetový obchod a vyrába a predáva kožené a textilné batohy, tašky, listové kabelky, kabelky a šperky.

predaj: -patchwork -šijacie stroje -látky -polštářky -ubrusy -prostírání -textilní dekorácie i.

Zaoberá sa predajom ručne vyrábaných kožených doplnkov. Predávame dámske kabelky a batohy, pánske kožené peňaženky. Používame kožu Crazy Horse, ktorá nevyžaduje zvláštnu starostlivosť.

Jana Procházková sa zameriava na výrobu a predaj šitých tašiek, detských hračiek, textilných dekorácií, záster, vankúšov a mnoho ďalšieho.

Maloobchod, predaj: - textil - textilná galantéria: - mäkká galantéria - nite, priadza, vlna - tvrdá galantéria - gombíky, zipsy. Poradenské služby pre firmy, poradenstvo.

Krista Imreová sa zameriava na online predaj látok, galantérie, šijacích potrieb a hotových výrobkov.

Veľkoobchod a maloobchod, e-shop: - predaj kabeliek a batohov.

Veľkoobchod, maloobchod, e-obchod. - šijacie ihly - pletacie ihly - krajčírske nožnice - nože do textilných strojov - termolepivý plotterpapier - tuhy - nožnice pre textil - sublimačné kriedy - UV tinktúry - splinty - čistidlo textilu - čistiaci valček - cievky - chápače - etiketovacie kliešte - samolepky.

Výroba filtrov z netkaných textílií pre odvetvie priemyslu, pre poľnohospodárstvo, pre potravinárstvo a strojárstvo. Netkaná textília PERVIN/PERLAN. Výroba a spracovanie pre zdravotníctvo a priemysel. Potlač netkanej textílie.

Predaj a zákazková výroba farebných a reflexných nažehlovačiek. Potlač tričiek, zápisníkov a ďalších darčekových predmetov.

Krajčírstvo "U Škorpióna" ponúka v Prahe služby dámskeho a pánskeho krajčírstva na zákazku. Súčasťou našej ponuky služieb sú aj opravy a úpravy odevov, zákazkové šitie, výroba textilnej galantérie (obliekanie kožených a koženkových gombíkov vo všetkých veľkostiach a farbách) a predaj textilnej galantérie. Ponúkame napr. farebne povlečené ...

Obchod s dámskym módnym oblečením a doplňky.poskytujeme široký sortiment trendy dámskej módy, kabeliek a doplnkov od výrobcov z Talianska, Francúzska, Maďarska a Česka. Môžete u nás zakúpiť aj unikátny fashion hodinky značky S.T.A.M.P.S. predajne: UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Hradební 1547 Uherskom Brode, Naardenská143 (vedľa Šestáková pekárne) ZLÍN, ...

Lucie Fučíková prevádzkuje e-shop Simira, v ktorom je možné si zakúpiť designové a handmade výrobky ako napríklad šperky, keramika, drôtené dekorácie, kabelky a peňaženky.

Internetový obchod Kabelečky.cz má v ponuke: - štýlové kabelky a peňaženky rôznych druhov, na každú príležitosť. S našou krásnou kabelkou, stanete sa modelkou!

Eshop, internetový predaj: - moderné designové kabelky.

Veľkoobchod, predaj: -kovová galantéria -textilná galantéria -zipsy (zdrhovadlá) -druky -patentky, pracky -gombíky nitovacie -spínadlá nohavicové -suché zipsy. Tagy: YKK. Pôsobnosť: ČR(Česká republika) SR(Slovensko)

Galatex je galantéria, ktorá má pre svojich klientov: -látky -galantéria -pančuchový tovar -vlna -kusový textil -opravy a šitie odevov

Maloobchod, predaj: - metrový textil - odevné metráže - šatové, oblekové, kostýmové látky - bytový textil: - plátna, plyšu, zatemňovacia tkaniny, závesoviny a záclony - dekoračné látky - textilná galantéria: - gombíky, nity, patenty, zipsy, suché zipsy - špendlíky, ihly, pletacie ihlice, háčiky - nite, priadze, vlna - ...

Výroba vzoriek kolekcia v oblasti cloniaci techniky: - rolety - plisované látky a duetové látky