Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Diskontný predaj módnej konfekcie: -dámska, pánska a detská. Predaj, maloobchod: -módne doplnky. Vo väčšine predajní oddelenie dámskych nadmerných veľkostí.

Výroba a predaj: - tkané ľanové prestieradlá s rôznymi motívmi - prikrývky, paplóny, vankúše - spacie vaky, zdravotné matrace - obliečky, prehozy a doplnky - výplne pre čalúnnický nábytkársky priemysel -FUTON. Výrobky sú plnené značkovým dutým vláknom, ovčím rúnom MIKROSTOP. V prevedení perové, polyesterové, vlnené a bavlnené.

Čalúnnické látky a potreby pre čalúnnikov, krajčírske materiály, bytový textil, reštaurovaný čalúnený sedací nábytok - veľkoobchod, maloobchod, predaj. Čalúnnické a technické látky: - poťahové látky, mikroplyšu, plyšu, gobelíny, žinylky, kože plastická, prírodné, koženky - dekoračné látky - Obrusovina, stanové plátno, plachtovina, ...

Vyrábame výrobky z pravej kože. Predovšetkým kabelky, všetkých tvarov a farieb. Ďalej vyrábame doplnky, náramky, módny design. Veľmi slušivé a kvalitné prevedenie. Vyrábame teda designové kožené náramky, V autorskej dielni vyrábame kabelky, náramky a ďalšie doplnky z pravej kože v jednoduchom nadčasovom funkčnom štýle.

Ponúkame obuv od preverených a známych značiek, ako sú Tamaris, Marko Tozzi, Caprice, Gino Ventori, Fare, Wanda, Grisport, Steel, Nič, Adidas, Merell a mnoho ďalších. Máme skúsenosti s predajom a dokážeme Vám s výberom Vašej obuvi poradiť. S istotou môžeme povedať, že naša kamenná predajňa je najväčší na okrese a podľa zákazníkov, ktoré k nám ...

Eshop a kamenná predajňa bytového textilu, galantéria. Predaj: - látky - bavlnené, pružné, bytové, spoločenské, kostýmové, ľahké, teplé - galantéria - čipky, bavlnené priadze. Predaj aj na Slovensko.

Už takmer tridsať rokov robí firma KOOS, s.r.o. tie najlepšie slovenské výšivky, ktoré si zakladajú na kvalite. Naše výšivky nájdete na odevoch najznámejších zahraničných výrobcov ako napríklad Bogner a ďalší. Aj oni vedia, na koho sa obrátiť, ak vyžadujú najvyššiu kvalitu a poctivosť. Kvalitná výšivka vydrží oveľa dlhšie ako potlač. A tie ...