Pokrývka hlavy je dôležité v zime aj lete. Kúpte si preto do svojej skrine moderný slamený klobúk, textilnú či pletenú čiapku, šiltovku, bejzbalovú čiapku, či zimnú čiapku a elegantný klobúk. Nezabudnite ani na rukavice, šály a šatky.

Predaj výrobkov od zdravotne postihnutých osôb a seniorov: - predaj sortimentu od dodávateľov aj chránené dielne

Maloobchod, predaj: -Dámske, pánske odevy -textilní výrobky, textil, odevy -potravinové.

Výroba, predaj, e-shop: - bekovky - čiapky - klobúky - šiltovky, čelenky

Ručná výroba kožených a drevených predmetov: - tašky - klobúky - spony - topánky - fajky - púzdra a príslušenstvo k fajkám - bubny.

E-shop: - odevy IMA - detské oblečenie - tehotenské oblečenie - nadmerné veľkosti a klobúky

Sme jediným výrobcom páperových ozdôb a metráží v Českej republike. Dodávame veľké množstvo dekoračného perie v mnohých druhoch a sami peria spracovávame do vlastných výrobkov.   Druhy dodávame v nasledujúcich variantoch: Pštrosie perie - rôzne typy metráží a ozdôb, jednotlivé brká v mnohých kvalitách a dĺžkach Morčacie a morčacie perie - ...

Veľkoobchod, predaj: -pokrývky hlavy, klobúky -módne doplnky. Sklad: Nádražní 5, 602 00 Brno maloobchod: -pokrývky hlavy -módne doplnky. Obchodný dom: -pasáž Omega, OC Omega.

Výroba a predaj strojovo pletených doplnkov, najmä čiapok, čeleniek a šál, na zákazku zhotovujeme aj ručne pletené alebo háčkované čiapky, klobúčiky, kukly, apod.

Maloobchod, predaj: - módne doplnky - textil

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.

Obchod s tradíciou od roku 1998. Ponúka široký sortiment textilná galantéria - nití, gombíkov, zipsov, aj krajčírskych potrieb, pletacích priadzí, ihlíc, háčikov, bavlniek, čipiek, rukavíc, čiapok, šatiek atď., Ponožiek - VOXX, zdravotných, spoločenských a punčochového tovaru. Snažíme sa vyjsť v ústrety všetkým zákazníkom. Čaká na vás príjemný a ...

Predaj plážových tašiek, kabeliek, listových kabeliek, batohov, kašmírových šálov a mnohých ďalších módnych doplnkov pre ženy.

Teknoshop Spiralshop je originálny internetový obchod s oblečením v štýloch tekno, freetekno, dnb, streeatwear, hardcore tekno, tribe. Ponúkame kvalitné panské a dámske tekno tričká a tekno mikiny. Ponúkame tiež pánske a dámske jarné a zimné bundy, nohavice a šortky, batohy, šiltovky, čiapky, peňaženky, rozťahovák, opasky ľadvinky a kabelky, ...

Výroba, predaj: - odevné doplnky - traky (detské, pánske - klasické, luxusné, špeciálne) - textilné opasky - klipsne, skracovače.

Internetový obchod, e-shop: - dámske, pánske odevy - obuv - doplnky.

Spoločnosť LOGOTEX s.r.o. sa už od roku 2000 špecializuje na výrobu a distribúciu originálnych módnych doplnkov ako sú pánske kravaty, šatky, motýliky, dámske šály, vreckovky a tiež dáždniky. Naše zákazková výroba kravát vhodná ako pre súkromné osoby, kluby, firmy ale aj štátne inštitúcie. Nájdete nás na adrese Lazaretní 1/7, Brno - ...

E-shop - ručné originálne výrobky - šály a šatky.

Spoločnosť Opatex, s.r.o. je dovozcom a veľkoobchodným predajcom použitého textilu. Denne dovážame asi 50 ton netriedeného textilu z krajín EÚ ale aj z ďalších krajín. Tento tovar ďalej triedime na vlastné modernizovanej triediacu linke v areáli našej firmy. Na slovenský trh ponúkame len prvú akosť triedeného second hand tovar. Sídlo spoločnosti ...

Modistka Daniela Veselá sa špecializuje na ručnú výrobu všetkých druhov dámskych klobúkov na mieru z tradičných materiálov. Vyrobíme pre Vás originálne klobúk presne podľa Vašich predstáv či príležitosti. Náš kamenný obchod nájdete na Prahe 7, ulice Milady Horákovej. Ručná výroba, šitie, predaj, internetový obchod, e-shop: - dámske klobúky ...

Výroba, distribúcia: - textil, odevné doplnky. Dovoz, import: - luxusný odevné doplnky z Nepálu (šály, výrobky z jačie vlny ...).

Sieť obchodov. Maloobchod, predaj: - dámska športovo elegantný móda: - blúzky, tuniky, košele, svetre, šaty, nohavice, sukne - doplnkový predaj - kabelky, šály i bižutérie.

E-shop: - čelenky pre deti - módne doplnky - fotorekvizity - fotopozadí

E-shop Galamodino ponúka kvalitné pánske košele a doplnky. Spoločenské oblečenie - kravaty, motýliky, traky, svadobné vesty, manžetové gombíky a mnoho ďalších doplnkov.

Maloobchod, predaj: - dámska športovo elegantný móda: - blúzky, tuniky, košele, svetre, šaty, nohavice, sukne - doplnkový predaj - kabelky, šály i bižutérie.

Maloobchod, predaj: - dámska športovo elegantný móda: - blúzky, tuniky, košele, svetre, šaty, nohavice, sukne - doplnkový predaj - kabelky, šály i bižutérie.