Ležérny alebo spoločenský štýl? Pánske oblečenie zahŕňa mnoho rôznych typov odevov, ako košele, tričká, svetre, mikiny, tričká, vesty, bundy, kabáty ale aj saká, pyžamá, nohavice, teplákové súpravy či dokonca župany. Obliecť sa štýlovo môže každý.

E-shop s anatomicky tvarovanou a priliehavou funkčnou bielizňou pre deti, môže a ženy. Predávame bundy, nohavice, mikiny a vesty, spodky, tričká a košele, ponožky, čiapky.

PM-desing predáva ručne dámsku a pánsku módu. Predaj dámskeho a pánskeho oblečenia, kabeliek, batohov a tašiek cez e-shop.

Spoločnosť NUANCE svadobné dom, s.r.o. požičiava a predáva svadobné, spoločenské, maturitné šaty a pánske obleky. Nájdete u nás svadobné a spoločenské šaty Pronovias a pánske obleky WILVORST. Svadobný salón Praha - Národná 23, 110 00 Praha 1: Nájdete tu Španielske svadobné a spoločenské šaty Pronovias Barcelona, vrátane Haute Couture radu od ...

Spoločnosť SEHA CZ s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod s textilom a dováža oblečenie z Anglicka, Nemecka, Rakúska a Talianska.

Vývoj a transfer technológií s využitím nanotechnológií. Výroba funkčnej bielizne a ponožiek s antibakteriálnou úpravou www.nanosilver.cz Aditíva do palív - www.nanoaditiva.cz Materiály na ochranu povrchov www.nanoaplikace, cz Pohybové simulátory www.ski365.cz

Predaj voľnočasové a športové oblečenie, detský a dojčenský textil, textilnú galantériu a bytový textil.

Výroba: - pánske košele - spoločenské, klasické, uniformné, profesijné, na voľný čas, športové - dámske blúzky košeľového strihu - kravaty - pánske pyžamá, dámske nočné košele.

Firma Elis Spodná bielizeň A - H ponúka veľkoobchodný aj maloobchodný predaj dámskej a pánskej spodnej bielizne známych značiek. predaj: -Dámske a pánske spodné prádlo v obvode 65-100, veľ. košíčkov B-M -značka Donna, DKaren, GUESS, Lormar, Parfait, Leilieve, Timo, Werso, After Eden, Calvin Klein, Sielei, Mustang atď. -kompletné program ...

Lubomír Rašovský so značkou oblečenia Acrobat sa zameriava na výrobu a predaj tričiek, mikín a potlač textilu.

Spoločnosť TWATA factory s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia.

Spoločnosť Custom Sportswear s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj pánskeho a dámskeho športového oblečenia s vlastnou potlačou.

predaj: - dámsky, pánsky, detský použitý textil a odevy

Spoločnosť ANETA STYLE CZ s.r.o. sa zameriava na výrobu detského, dámskeho i pánskeho oblečenia na zákazku a firemného a reklamného textilu.

Obchod, e-shop s módnym oblečením. Vytvárame módu, ktorá sa vyznačuje funkčnosťou, farebnosťou, variabilitou a je vyrobená z pohodlného materiálu. K dispozícii máme dámsku a pánsku módu. Vytvárame aj kompletné kolekcie.

DABONA ŠARDICA Výroba, predaj, šitie: -pánske košele -spoločenské -vychádzkové -športové -pre voľný čas -pracovné aj na zákazku -služobné k uniformám -pánske pyžamá -pánske trenírky -bielizne, (bielizeň), dámske kostýmy.

Olga Kocierzová sa zameriava na výrobu a predaj keramiky, darčekových predmetov, textilu a reklamných predmetov.