Ležérny alebo spoločenský štýl? Pánske oblečenie zahŕňa mnoho rôznych typov odevov, ako košele, tričká, svetre, mikiny, tričká, vesty, bundy, kabáty ale aj saká, pyžamá, nohavice, teplákové súpravy či dokonca župany. Obliecť sa štýlovo môže každý.

Pleta Dizajn. Výroba, predaj: - pletené ošatenie - česká móda.

Predaj detských, dámskych a pánskych ponožiek, termoponožiek, zdravotných ponožiek, legín, detských pančúch, dámskych pančúch a pančúch.

Veľkoobchod, predaj, import, export: -použitie textil, secondhand -podľa kvality, rýchlosti predaja a aktuálne dopytu na módnom trhu -exportovaný textil lisujeme do balíkov hmotnosti 10kg, 15kg a 30kg -pánské, dámske, detské oblečenie -tričko, mikiny, svetre, košele, blúzky, šaty -bundy, nohavice, šortky, sukne -plavky, spodná bielizeň, ...

Maloobchod- dámska, pánska, jeans móda

Výroba: -odevy značky Batyskaf -športové odevy -barmanské obleky -tričká -nohavice -sukne.

Výroba, maloobchod, predaj: -Dámske luxusné konfekcie (odevy). Požičovňa: -společenské šaty pánske, dámske -potravinové.

Predaj voľnočasové a športové oblečenie, detský a dojčenský textil, textilnú galantériu a bytový textil.

Spoločnosť ANETA STYLE CZ s.r.o. sa zameriava na výrobu detského, dámskeho i pánskeho oblečenia na zákazku a firemného a reklamného textilu.

Lukáš Korec prevádzkuje e-shop vsechnoskladom.cz, v ktorom predáva dámske, pánske a detské oblečenie, batohy, tašky, obuv a doplnky. Korešpondenčná adresa a osobný odber na adrese: Žďárského 202, Kožichovice, 674 01 Třebíč