Ekologické pasívne domy môžu mať podobu bungalovov, rodinných domov, dvojpodlažných domov alebo takzvaných dvojdomov. Môžete si ich nechať vyrobiť alebo kúpiť na kľúč. Ekologické čiže pasívne domy sú šetrné nielen k prírode, ale aj k našim peňaženkám.

Činnosť: - montáž suchých stavieb - klampiarstvo - pokrývačstvo - izolatérstvo - drevostavby - tesárstvo.

Výstavba úsporných, nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb.

Stavebné projekcie a výstavba (činnosť): -energeticky pasívne stavby -projekcia a výstavby energeticky pasívnych stavieb.

Stavebná firma, stavebná činnosť, práca, stavebníctvo. Výstavba rodinných domov, domy, RD, dom. Rekonštrukcia, modernizácia. Fasáda, fasády. -stavby na kľúč -kamenické práce -stroje výkopy, planierovanie terénu -upratovanie stavieb a odvoz -upratovanie lesov pre obce

Murované nízkoenergetické a pasívne domy na kľúč. Sme mladá a ambiciózna spoločnosť, ktorá sa snaží maximálne využívať nové technológie a materiály, ktoré môžu ušetriť finančné prostriedky svojim budúcim majiteľom. To je tiež hlavnou filozofiou spoločnosti S.H.INTEX s.r.o., ušetriť svojim zákazníkom financie nielen pri výstavbe, ale hlavne ...

Stavebná firma, stavby: -predaj bytov, byty, bývanie -pasívne domy -protipovodňové domy -drevostavby -termovízia -stavebný dozor -projekty -úsporné bývanie -odborné semináre. Stavby nízkoenergetických bytov - projekty drevostavieb - stav. činnosť, dozor - zelená úsporám - energetické poradenstvo.

Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - opravy a rekonštrukcie - fasády, zateplenie fasád, obklady, dlažby - inžinierska činnosť vo výstavbe - stavby rodinných domov na kľúč.

PREDAJ, PÔŽIČOVŇA: -stroje, nástroje, náradie -MAKITA, EXTOL, DEWALT, TONA, BLACK&DECKER, IRWIN, HARBO, BAHCO, ULTRA, KLINGSPOR, DEDRA, MANNESMAN, BOVA -Spojovací materiál FRIULSIDER -Kotle UT: plynové, na tuhé (pevné) palivá -krby, krbové vložky -náradie a remeselnícke potreby. STAVEBNÁ PRÁCA VRÁTANE ZABEZPEČENIA ...

Stavebné práce, rekonštrukcie, prestavby, opravy, demolácie: - rodinné domy - priemyselné stavby a budovy - bytové jadrá - kúpeľne - sadrokartóny, podhľady. Pokládka, práca: - obklady - dlažby.

Nízkoenergetické drevostavby na kľúč.

Stavebná činnosť - drevostavby na kľúč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodisko - drevené fasády - sadrokartonárske práce.

Projekcia, výstavba: - nízkoenergetické a pasívne domy.

Stavebná firma Stavebná spoločnosť Realizácia stavieb veľkého rozsahu na kľúč. Monolitické i prefabrikované stavby vrátane rekonštrukcií, projektovej dokumentácie, inžinieringu a subdodávateľskej činnosti. PREDMET PODNIKANIA: - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie - investorsko - inžinierska činnosť vo stavebníctvo - ...

Stavebná firma. Realizácia, stavba, stavby, výstavba: -drevostavby -nízkoenergetické domy -montované drevostavby -domy na kľúč -stavba, výstavba -projektovanie -stavebné práce -strechy.

O spoločnosti ALMARK je česká spoločnosť poskytujúca dodávateľské riešenia pre firmy pôsobiace v stavebnom priemysle av oblasti zváračských a zámočníckych prác. Účel spoločnosti Účelom spoločnosti ALMARK je pomáhať firmám úspešne dokončiť projekty, šetriť ich čas a prinášať radosť z práce. To uskutočňujeme prostredníctvom uceleného ...

Stavebná činnosť, stavebné práce, realizácia, stavby na kľúč: -vykonávanie stavieb -revitalizácia bytových domov -zatepľovanie objektov -vykonávanie hydroizolačných systémov -stavby na kľúč -projekcia stavieb -termovízne meranie -pasívne domy -chemická injektáž muriva -nízkoenergetické a pasívne domy -preukaz energetickej ...

Činnosť: - stavebné práce - zateplenie strechy - murované domy - nízkoenergetické domy - podkrovné vstavby.

Stavebná firma. Práca: -tesárske -klampiarske -pokrývačské -ploty, pergoly, balkóny, zábradlia -pôdne vstavby -zemné práce strojom UNC. Rekonštrukcia: -byty -domy. Predaj: -stavebniny. Prenájom: -strešný výťah (podľa dohody).

Výstavba: - nízkoenergetické domy na kľúč - drevostavby

Realizujeme požiadavky a predstavy zákazníkov v mnohých súvisiacich odvetviach. Staviame drevostavby a nízkoenergetické a pasívne drevené domy, a to vrátane striech a klampiarskych prác. Vyrábame a montujeme záhradné stavby na mieru – pergoly, drevené domčeky, detské ihriská. Pracujeme aj v náročných podmienkach. Zamestnávame profesionálne ...

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - komplexné stavby - výstavby rodinných a bytových domov - prenájom stavebných zariadení.

Stavebná činnosť - pasívne domy - nízkonenergetické stavby - rekonštrukcia domov, prestavby na pasívne domy. Realizácia prírodných jazierok.

Výroba, dodávka: - rodinné domy na kľúč - ekologické a energeticky úsporné stavby na báze dreva. - drevostavby - pasívne a nízkoenergetické domy.