Solárne elektrárne sú vhodné pre rodinné domy, obchodné a priemyselné podniky. Pomáhajú znížiť náklady za elektrickú energiu a tým šetriť domáci alebo firemný rozpočet. Rozlíšiť možno solárne elektrárne autonómne, hybridné a klasické, podľa typu pripojenia

Technické informácie a projekty: fotovoltaická elektráreň služby: -tvorba vykonávacie projektovej dokumentácie na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislosť ponuka: -Komplexné riešenie sebestačnosti v dodávke elektrickej energie služby: Návrh a realizácia: -hybridních fotovoltaických systémov, akumulácia ...

Spoločnosť Kovkov s.r.o. prevádzkuje internetový obchod: -hutnícky a stavebný materiál - veľkoobchodný predaj, maloobchodný predaj - výhodné ponuky pre nových predajcov značky Kovkov s.r.o. - možnosť dovozu iného tovaru zo zahraničia na dopyt - iba kamiónový odber.

RENAULT: -autorizovaný predajca - koncesionár -autosalón, autoservis, obchod, predaj -leasing, úver, predaj na protiúčet -nové osobné a úžitkové vozidlá všetkých modifikácií -predaj originálnych náhradných dielov a doplnkov www.renaulttrebic.cz PREDAJ ojazdených vozidiel značky RENAULT (vek 1-3 roky, 24 mesiacov záruka, vozidlá ...

výroba a distribúcia vlastnej bazénovej chémie značky kryštálpool, veľkoobchodný a maloobchodný predaj náradia, domácich potrieb a vodoinštalačného a kúrenárskeho materiálu, poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov v odbore vodného hospodárstva, prevádzkovanie vodovodov a kanalizácií, úprava a rozvod vody, ...

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlov Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Ďalej ponúkame montáž klimatizácií Midea, Lg, Sinclair - klimatizácia - tepelné čerpadlá - kominárstvo.

Výstavba fotovoltaických elektrární pre rodinné domy aj pre firmy. Zaistíme dodávku komponentov, vybavenie dotácií, inštalácie, revízie a pripojenia k odbernej sieti.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia budov - návrh a realizácia individuálnych interiérov - návrhy kúpeľní, obývacích izieb, spální, zimných záhrad - stavba záhradných krbov a grilov - zemné a výkopové práce - zateplenie - hydroizolácia.

Predaj, distribúcia: -elektroinstalační materiál -podlahové vykurovanie -montáž: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vykurovanie -vodoinstalace, kúrenie, podlahové teplovodné vykurovanie Solárny zariadenie -centrálna vysávača. Projekty, revízie: -PROJEKTY, revízia elektroinštalácií a ...

FVA Solar s.r.o. dodáva fotovoltaické elektrárne na kľúč. Pomôžeme sa získaním štátnej dotácie na realizáciu fotovoltaiky. Poskytujeme taktiež záručný a pozáručný servis nami inštalovanej fotovoltaickej elektrárne. Poskytujeme taktiež energetické poradenstvo, kedy Vám pomôžeme s výkupom prebytkov z Vašej elektrárne.

Poradenstvo, predaj, dodávky, montáž, servis: -solárne panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -meniče napätia Fronius -konštrukčné prvky Schletter -staviame solárne elektrárne na kľúč -poradenstvo (návštevnosť, legislatíva).

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Spoločnosť ACDC systems s.r.o. sa zameriava na odbor fotovoltaických elektrární, na ich nákup, predaj, montáž, poradenstvo vrátane vybavenia dotácií.

Spoločnosť Elik CZ a.s. sa zameriava na spracovanie prípravnej aj vykonávacie projektovej dokumentácie pre solárne a fotovoltaické elektrárne. Vyhotovíme tiež elektrotechnickú dokumentáciu pre bioplynové stanice, priemyselné stavby, elektrické prípojky aj občiansku výstavbu. Sídlime v Plzni. Spracovanie prípravnej, vykonávacie projektovej ...

Naša firma MIDATECH s.r.o. zaisťuje dodávky fotovoltaických elektrární, elektroinštalácií a Smart Home riešení. Služby ponúkame v obore elektroinštalácií a dodávkach fotovoltaických elektrární v rezidenčných objektoch. Ďalej ponúkame zabezpečovacie systémy a kamerové systémy.

Radovan Galmus realizuje: - kamerové systémy - zabezpečovacie systémy - videotelefóny - systémy na kontrolu vstupu - fotovoltaické elektrárne - inteligentná elektroinštalácia

Fotovoltaické elektrárne na kľúč - dodávky, montáže.

Fotovoltaické elektrárne Hybridné meniče napätia Solárne elektrárne Fotovoltaické panely Hybridné fotovoltaické elektrárne Ostrovné systémy Solárne záložné zdroje Solárne FV systémy s akumuláciou

Využite energiu zo slnka a kúpte si fotovoltickú elektráreň s dodaním a vybavením dotácie na kľúč. Naša spoločnosť poskytuje kompletné služby v oblasti solárnej energetiky.

Sun Riders s.r.o. sa špecializuje na inštaláciu fotovoltaických elektrární pre rodinné domy a firmy. Postarajú sa Vám o vybavenie dotácie a zaistia popredajný servis.

Dodávky fotovoltaických elektrární pre rodinné domy a firmy na kľúč, vr. administrácia dotácie a pripojenie k distribučnej sieti.

AEKO s.r.o. sa zameriava na výrobu fotovoltaických elektrární na kľúč. Solárne panely sú ekologické, šetria náklady na výdaj elektrickej energie a hodí sa ako pre rodinné domy tak pre firmy.

Montáž fotovoltaických elektrární na kľúč - konzultácie, poradenstvo, projekt, pomoc pri vybavovaní potrebných podkladov až po samotnú dodávku a montáž panelov.