Nebytová výstavba zahŕňa stavbu objektov a budov, ktoré nie sú určené na bývanie. Ide najmä o obchody, verejné budovy, obchodné centrá, montované objekty, nemocnice, školy a kancelárske budovy. Stavby realizované odborníkmi sú vždy tou správnou voľbou.

Stavebná firma: - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonštrukcia - priemyselná výstavba

Spoločnosť PAJOLA s.r.o. ponúka projektovanie stavieb, ich rekonštrukcie a demolácie. Predmetom nášho podnikania sú pozemné stavby ich rekonštrukcie a demolácie, elektro vrátane revízie, tesárske, pokrývačské a klampiarske práce, podkrovné vstavby, renovácia byt, jadrá, kúrenie, voda a odpady, čistenie odpadov a kontroly odpadov inšpekčnou ...

Stavebné práce: -dopravné a inžinierske stavby -stavby mostov -úpravy tokov.

Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové stavby. Realizácia, rekonštrukcia: - kúpeľne. montáže: - obklady a dlažby Drobné stavebné práce. rekonštrukcia: - bytové jadrá Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj a prenájom: - nehnuteľnosti.

-Projektovanie pozemkových úprav -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Práca: - murár, murárske - maliar - rekonštrukcia, novostavby

Stavebná činnosť: -inženýrské stavby -dopravní stavby -bytové a občianske stavby -Priemyselné stavby doprava: -Cestná nákladné LIAZ, Tranzit. predaj: -stavebné materiály -stavebniny. Výroba, kovovýroba: -zámečnická.

Stavebná firma. - komplexná stavebná činnosť (priemyselné, občianske, vodohospodárske stavby) - zemné práce - búracie a demolačné práce vr. likvidácia odpadov Inžinierska činnosť, projekcia a vykonávanie pozemných a hydrotechnických stavieb vr. rekonštrukciou a demoláciou.