Páčia sa vám sklenené sprchové kúty, sklenené zábradlia, schodiská či sklenené obklady? Sklenárske práce zabezpečia brúsenie, vŕtanie, fazety, pieskovanie a zasklievanie výkladov, striech, dverí a okien. Vyberajte z matovaného, izolačného a kaleného skla.

Rámovanie obrazov v Brne. Výroba, predaj (všetko moderný design): obrazové reprodukcie -rámy -Drevené talianske lišty -rámečky -fotorámečky -drobné darčekové predmety - keramika. služby: -internetový obchod -zakázková výroba -rámování (plagáty, obrázky, papyrus) -galerijní sklo -přerámování -paspartování -laminování ...

Brusírna skla, sklenářství: -vŕtanie -fazetování -pískování -lepenie UV -řezání skiel (riadené počítačom) -nábytková skla.

Aleš Ložinský – ateliér tradičného českého sklárskeho remesla vznikol v roku 1991. Zameriava sa na brúsenie, reštaurátorstvo, pieskovanie, rytie, maľovanie, lepenie a zušľachťovanie skla i porcelánu. Ponúka úžitkové aj dekoratívne originály zo skla aj keramiky. K ďalším činnostiam patrí maľovanie nápisov, znakov a jubilejiek. Vykupuje aj ...

Rámovanie, Napínanie plátna, Al rámy a zrkadlá, Paspartovanie, Reštaurovanie a čistenie obrazov, Renovácia rámov, Zlátenie, striebrenie. Predaj obrazov a grafiky, UV skla muzeálne kvality, Patina, Laminácia

Rámovanie a paspartovanie. Eshop: - rámy na obrazy - závesné systémy na obrazy - reprodukcie obrazov - rámovacie materiál.

Výroba, rekonštrukcia, montáž: - prístrešky - bazénové kryty, zastrešovanie bazénov - zimné záhrady - skleníky - zasklievanie lodžií. Sídlo firmy: - Pod Krížovou 459, Staré Mesto.

Všetky sklenárske práce, rámovanie a paspartovanie.

realizácia: - kompletná rekonštrukcia bytových domov - zateplenie fasád - výmena okien a dverí - montáž a demontáž balkónov a lodžií - oprava podláh balkónov - zasklievanie lodžií - rekonštrukcia rozvodov a elektroinštalácie.

realizácia: - kompletná rekonštrukcia bytových domov - zateplenie fasád - výmena okien a dverí - montáž a demontáž balkónov a lodžií - oprava podláh balkónov - zasklievanie lodžií - rekonštrukcia rozvodov a elektroinštalácie.

Profesionálne-technologické stavby. služby: -stavby domov na kľúč -opravy a starostlivosť o pamiatkovej fasády -zateplení -obklady, dlažby, konštrukcia zo sadrokartónu -vodoinstalace, elektroinštalácie -klempířské, sklenárske, zámočnícke, kúrenárske práce -plynoinstalace.

Zasklievanie: - lodžia a balkóny. Dodávka, montáž: - originálny fínsky systém zasklievania lodžií posuvnými a otočnými dielmi z bezpečnostného skla bez zvislých rámov (prídavný zasklievací systém OPTIMI - KVADRO. Záruka 5 rokov.

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlie - sklenené zábradlie - terasové zábradlie.

Vykonávame sklenárske práce. Zasklievanie okien a dverí. Vyrábame pasparty, drevené a kovové rámy. Robíme aj drôtoskla. Dodávame sklo číre, vzorované a vyrábame aj zrkadlá. Na zákazku vyrábame krbové sklá.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Sklenárske práce, rámovanie a paspartovanie

Brúsenie a leptanie skla -reklamná a propagačná činnosť -nákup tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj, okrem tovaru vyhradeného zákonom č.455/91 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov -sklenárske práce -rámovanie obrazov

Zasklievanie okien - výmeny izolačných skiel Renovácia, údržba, montáž, servis - eurookná - dvere

Sklenárske práce: -zasklievanie okien -zasklievanie vitrín, náklady -brúsenie skla a zrkadiel -vŕtanie otvorov -sklenárske práce v teréne.

Josef Prokeš z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na maliarske, natieračské a sklenárske práce.

Pavel Sedláček z okresu Žďár nad Sázavou sa špecializuje na sklenárske, natieračské a maliarske práce.

Rámovanie. Sklenárstvo. Ponuka sklenárskych prác.

Henrich Padalík sa zameriava na rámovanie a paspartovanie obrazov, grafiky, fotografií, puzzle, papyrusov, výšiviek a mnoho ďalšieho.

Výroba, realizácia, montáž: - sklenené dvere - sklenené steny, zábradlia - sklenené sprchové kúty.

Sklenárske práce: -sklá ornamentné, reflexné, zrkadlové, nepriehľadné (špión), protipožiarne, žiaruvzdorné, bezpečnostné (proti prerazeniu, vlámaniu s atestom, nepriestrelné), polykarbonát, plexisklá -rezanie, vŕtanie, brúsenie hrán -zasklievanie okien, dverí a výkladov (jednoduché aj izolačné sklo) -zasklievanie okien a dverí zo širokého ...