Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Technické služby: - podnikanie v oblastiach nakladania s odpadmi - prevádzkovanie pohrebísk - pohrebná služba - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja - kovoobrábačstvo - zámočníctvo - práca zemnými a stavebnými mechanizmami - sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu - montáž, opravy a revízie výhradne elektrických zariadení - ...

Špecializovaná predajňa. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -čerpadlá, pumpy -príslušenstvo -vodárne -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a prietoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstredivé čerpadlá -objemové rotačné čerpadlá.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - čerpacia technika, čerpadlá SIGMA PUMPY HRANICE - náhradné diely - záručný aj pozáručný servis.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -čerpadlá, pumpy -príslušenstvo -vodárne DARLING -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a prietoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstredivé čerpadlá -objemové rotačné čerpadlá.

Požičovňa obytňáků. Prenájom luxusných obytných vozidiel.

Služby: -chemické čistenie vykurovacích, chladiacich a technologických sústav, systémov - odstránenie vodného kameňa. Výroba: -zariadenia na dezinfekciu vody, vzduchu, povrchov ultrafialovým žiarením UV.

Služby: Chemické čistenie, odstraňovanie vodného kameňa a vodných usadenín z chladiacich a vykurovacích sústav. Čistíme kotly, výmenníky, bojlery, kúrenie, vyvíjače pary, rozvody vody, chladiče. Dezinfekcia, dezinfekcia vody, vzduchu, povrchu UV žiarením. Uv lampa. Výroba: -zariadenia na dezinfekciu vody, vzduchu, povrchov ultrafialovým ...

Zámočnícke práce: -oceľové konštrukcie. Celá SR, Nemecko.

Dodávka, predaj: -technické vybavenie (zariadenia) pre školy, školský nábytok -laboratória na kľúč -elektronické jedálne -projekčná technika -zatemňovacie systémy, zatemnenie: -elektrické roletové -vertikálne látkové žalúzie s elektrickým pohonom -senzory na meranie fyzikálnych veličín -robotika.

práca: -brúsené a leštenie nerezových materiálov: -trubiek, jekly, guľatina, pásovina, L-profily.

Autorizovaný predajca Husqvarna. Predajňa - záhradná technika: - reťazové píly motorové, elektrické - krovinorezy - robotické kosačky HUSQVARNA - diaľkovo riadené svahové kosačky značky Spider - traktory. Predaj, servis značky Honda, Lizard, VARI, Snapper, Shindaiwa.

Firma sa špecializuje na všetky práce v odbore inštalatérstva, vykonáva rozvody a inštalácie. Sme kúrenári, ale ďalej sa špecializujeme na solárne panely, tepelné čerpadlá a podlahové vykurovanie. Samozrejmosťou je, že sa špecializujeme ako na novostavby, tak na rekonštrukcie stavieb. Ako súkromných, tak štátnych inštitúcií.

Výroba, predaj, montáž: -pomôcky pre invalidov -schodiskové plošiny -schodiskové sedačky -bazénové zdviháky -stropné zdviháky -nájazdové rampy -schodolezy -plošiny pre lietadlové schody. Aeromec Výroba: -diely pre lietadlá, neletecká.

Spoločnosť SECAR MORAVIA, s.r.o. sa špecializuje na dodávku a montáž rádiových a satelitných systémov Sherlog pre elektronické zabezpečenie a vyhľadávanie odcudzených vozidiel. Ďalej zabezpečujeme on-line monitorovanie polohy vozidla a komplexné služby a servis pre monitoring a správu vozidiel, vozových parkov a ďalších objektov Sherlog Trace. ...

Nástrojáreň Uherský Brod - spoločnosť Nexnet Mold s.r.o. sa zaoberá výrobou presných vstrekovacích foriem a lisovacích nástrojov. Naša spoločnosť využíva moderné technológie, vďaka tomu garantujeme vysokú presnosť výroby a kvalitu našich výrobkov. Zákazky spracujeme komplexne - od 3D modelu výlisku, riešenie formy, konštrukcia formy alebo ...

Autorizovaný obchodný a servisný partner KONICA MINOLTA. Maloobchod, predaj, montáže, záručný a pozáručný servis: -kancelárskych technika -spotřební materiál -Kopírovacie a tlačové potreby.

Kmeňové pílové pásy. Nástrojárstvo: -zákazková výroba pílových pásov, kotúčov a katrových listov na drevo. Servis, oprava: -pásových píl, pásové píly: -servis pílových pásov -zváranie pásov -brúsenie, stelitovanie.

Predaj, dodávka, montáže: -garážové brány HÖRMAN, LOMAX DELTA, KRUŽÍK: -výklopná, sekčná, rolovacia -vjazdové brány: -posuvné, krídlové, priemyselné -pohony a diaľkové ovládače -predokenné rolety plastové a hliníkové -parapety, žalúzie, vonkajšie rolety, markízy Práca: -stavebné zámočníctvo