Lisovanie je základ pre strojové technológie, ako je zápustkové kovanie, tvárnenie za studena aj za tepla a ďalšie operácie s materiálmi. Využite preto služby firiem, ktoré pracujúci s ľahkými a ťažkými lismi s využitím kovových aj nekovových materiálov.

Činnosť: - spracovanie plechov - vysekávanie - lisovanie - povrchová úprava kovov - možnosť výroby prototypov

Výroba, spracovanie: - plastov, plasty - výlisky z plastických hmôt.

Remeslá, služby - zámočnícke práce - montážne práce - vŕtanie, rezanie - lisovanie - zváracie práce - povrchová úprava, zinkovanie, práškové lakovanie

Výroba - jednoúčelové stroje - elektrovýroba, montáž a kompletizácia výrobkov - lisovanie Chránená dielňa

Výkup, porez: - guľatina. Predaj: - pilárske výrobky - stavebné a stolárske rezivo. Predaj reziva. Drevené palety (EUR). Hobľovanie, frézovanie. Porez dreva na rámovej píle. Dosky, dosky, palubovky (dĺžka do 12 m) laty. Nástrojáreň. Lisovňa plastov - lisujeme plastové diely pre zdravotníctvo v čistých priestoroch ...

Činnosť: - kovovýroba - lisovanie - výroba obaly z pocínovaného potravinárskeho plechu alebo lakovaného plechu Služby: - účtovníctvo - dane

Remeslá, služby - kovoobrábanie, sústruženie, frézovanie, brúsenie - lisovanie - zváračské práce - zámočnícke práce

Lisovanie, frézovanie, obrábanie kovov. Pobočka: - Bránka pri Opave, Tehelná 199 - tel.: 777579947 - www.apnet.cz/autoplosiny.

Kovovýroba. Práca, remeslo: - úprava, spracovanie, strihanie plechu - ohýbanie a lisovanie plechu - zváranie, bodovanie, rezanie - sústruženie - frézovanie - vŕtanie - kovoobrábanie, obrábanie kovu. Drobné zámočnícke práce (zámočník). Zváračské práce. Obrábačské práce.

Služby: - kovoobrábanie - CNC sústruženie - brúsenie - lisovanie - CNC frézovanie

Remeselnícke práce: - zámočnícke práce, zámočníctvo. Kovovýroba: - obrábanie kovov, kovy - lisovanie kovov za studena - krbové a grilovacie náradie, náčinie. - zváranie kovov, ušľachtilej ocele.

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podľa požiadaviek zákazníka) -všetky vyrábané stroje sú navrhnuté a vyrobené v súlade s platnými harmonizovanými normami, ich bezpečnosť je posúdená v spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všetky stroje sú označené symbolom CE. Práca: ...

Zámočníctvo. Kovoobrábanie: -lisovanie -frézovanie -vŕtanie -sústruženie.

Výroba a montáž: -oceľové konštrukcie a haly -opláštenie stien -strešné plášte -zateplenie -výroba a kompletizácia zámočníckych výrobkov -práca na ohraňovacom lise 125 t v dĺžke 3 m. Autožeriavnícke práce AD** 20 T.

Naša firma sa zaoberá: - výrobou z plastov vstrekovaním - automatizáciou výroby a servisom vstrekovacích strojov na plasty. Nákup a predaj: - plastového odpadu a regranulátov. Servis vstrekovacích lisov. Predaj náhradných dielov na vstrekovacie lisy. Predaj a servis vstrekovacích lisov.

Výroba: - elektrotechnické zariadenia - nástroje a prípravky - formy a lisovanie platických hmôt. - elektromagnety Oprava: - mechanických a elektrotechnických výrobkov.

Služby, montáž, zváranie, lisovanie: -lisovanie kovov a plechov pre automobilový priemyslu -lisovanie na automatických lisoch od 100 do 1200 ton* s postupovými nástrojmi -lisovanie na jednoúčelových lisoch od 75 do 400 ton -zváracie poloautomaty -zváracie kliešte -zváracie roboty MIG, MAG

Veľkoobchod: kovové materiály a výrobky Výroba nemotorových vozíkov. Lisovanie dielov na výstredníkových lisoch s výkonmi 25T-250T. Zváranie Kovoobrábanie Odihlovanie dielov vo vibračných zariadeniach Sústruženie Frézovanie Zámočnícke práce

VÝROBA, PREDAJ: Svietidlá: - krištáľová ovesová - smaltová (vysoký smalt) - lustre aj moderné - montúry-kovové diely k svietidlám - lustrové diely Výroba aj na zákazku. Vybavovanie interiérov svietidlami (hotely, divadlá, sály). Brúsenie, leštenie, lisovanie kovov. Kovotlačenie. Kovovýroba.

Zámočníctvo. Kovovýroba.Strojové a stavebné zámočníctvo, výroba z nerezu, zváranie obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové zváranie, plameňom, spájkovanie na mäkko na tvrdo, sústruženie, frézovanie, brúsenie na plocho, zakružovanie plechov, profilov, lisovanie, rezanie pás. , kefovanie, brúsenie, leštenie nerez, mosadz + zákazková výroba.

Výroba: -plasty -nástrojáreň -dvojkomponentné lisovanie -výlisky a machové gumy -tampónová tlač -ultrazvukové zváranie -montáže skupín -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstrekovanie plastov, formy, plastové výlisky.

Kovovýroba, výroba na zákazku: - zámočnícke a lisárske práce - predaj tekvičiek hlboko a mierne klenutých, žľab.hákov, strešných snehových zábran, odkvapových spôn - výroba plotových rámov a rebierkového pletiva, brán a bránok - CNC obrábanie.

MERACIA TECHNIKA - Digitálne odmeriavanie polohy – výroba magnetických snímačov polohy, rotačných snímačov, digitálnych indikácií polohy, PC interfácií. Dodávky lineárnych optických snímačov polohy, potenciometrických snímačov, meracích sond. Voľba vhodného typu odmeriavania pre frézky, sústruhy, brúsky, píly, vyiskrovacie stroje, meracie ...