Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Firma TOWELIN v Zlíne sa zaoberá zváraním ocele, nerezu a zliatin Al a tiež opravami navarovaním súčastí či konštrukcií. Vykonáva navarovanie metódou TIG a mikroTIG na súčastiach aj po tepelnom spracovaní. Je výrobne obchodnou firmou zameranou na predaj nástrojov a náradia pre strojárstvo. Služby: - zváranie - návary TIG a mikro TIG - ...

Zváračské práce - metóda TIG. Zámočnícke práce. Výroba v malých sériách: -ploty, brány, zábradlia.

Zákazková výroba: -skrutkovanie pre hydraulické a vzduchové rozvody -rotačné súčasti. Zákazky: -brzdové systémy pre automobily -diely pre plynárenský priemysel.

Koviareň a zámočnícka dielňa. Výroba: - plotov, brán, mreží - regálov - stojanov na kvetináče a kvetinových závesov - zásobníkov na drevo - kotevných pätiek na stavbu pergol, verand a prístreškov.

Zámočníctvo a kovovýroba. Oceľové haly vrátane opláštenia. Oceľové konštrukcie - schodiská, mosty a lávky, billboardy, zastrešenia.

Spoločnosť AutoDOOR Uherský Brod je výrobno-montážna firma špecializovaná na privátne garážové brány, vstupné dvere a priemyselné brány, priemyselné vjazdové brány, požiarne uzávery - dvere. Máme za sebou už 25 rokov praxe v odbore. Zabezpečíme aj kompletné servisné služby pre všetky typy výrobkov - reagujeme pružne, servis riešime obratom, ...

Výroba, vývoj: - poplastované plechy, profily - PVC plastisoly - plastové ochranné povlaky, nánosy - plastové ochranné lišty, krytky. Poplastovanie strojných dielov, kovových častí. Práce, remeslá: -povrchová úprava kovov -práškové lakovanie -termoplast.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií, stavebné práce a zámočníctvo. To všetko v rámci svojich služieb ponúka pán František Hořák. Naša firma sa zaoberá poskytovaním služieb v oblasti kovovýroby a taktiež stavebníctva. Zameriavame sa najmä na výrobu a montáž oceľových aj železobetónových konštrukcií, kovových výrobkov a tiež zámočnícke ...

Firma Ladislav Zubr - Kovo sa špecializuje na poskytovanie služieb v oblasti kovovýroby. Zameriavame sa na spracovanie kovov, kovoobrábanie, frézovanie a tiež sústruženie. Nájdete nás na adrese Bynina 101, Valašské Meziříčí. Služby, práce: - kovovýroba - kovoobrábanie - obrábanie kovov - sústruženie - frézovanie. Pokiaľ Vás ponuka ...

Výroba konštrukcií rámov. Zámočnícke práce: -svařování nerezu a hliníka metódou tig-wig - výroba posuvných samonosných brán, konštrukcií a rámov. Opravy dielov z hliníkových a horčíkových zliatin ..

Nerezové zábradlie Sova. Zákazkové zámočníctvo vyrába a montuje zábradlie podľa požiadaviek klienta.

Zámočníctvo, kováčstvo. práca: -zámečnické -kovářské -umělecké kovania. Zákazková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mreže, ploty -brány -krbové mriežky, náradie -svícny. Majstrujú, ostrenie: -motyky -sekáče -sekyry.

Zámočníctvo. Výroba bezpilotných lietadiel Výroba kolobežiek, drone, UAV. Grafické práce.

Výroba - vybavenie skladov - regálové systémy - regály - policové archívy. Montáž, výroba - ľahké oceľové konštrukcia. zámočnícke práce - kovovýroba.

Stavebné zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -oceľové konštrukcie -nerezové zábradlie -reklamné pútače -výrobky z nerez ocele

Zákazková výroba, predaj, export: -jednoúčelové a špeciálne stroje -šneková kolesá -dílce, komponenty -ozubených kolies -soustružení -frézování -brúsené -kalírna -tepelné spracovanie kovov. predaj: -hutní materiál.

Kovovýroba: - dodávka, montáž oceľových a zámočníckych konštrukcií vrátane povrchovej ochrany náterom aj žiarovým zinkovaním. Autoservis, pneuservis. Stavebná mechanizácia. Zemné práce.

Zákazková kovovýroba. Frézovanie a sústruženie na CNC strojoch. Práca na laserovom rezacom stroji. Zváranie TIG, MIG, CO2.

Práca, kovoobrábanie: -obrábění kovov -zajišťování odliatkov -soustružení, frézovanie na CNC strojoch -opracování skríň.

Zámočnícka, umelecká výroba. Výroba z nerezu, hliníka. Výroba: - manipulačné vozíky - domová doplnky - domové čísla - zváracie stoly.

Strojárska výroba: -CNC frézovanie, CNC sústruženie -zariadenia. Práca: -výroba a konštrukcia prípravkov -montáže obrábacích strojov.

Strojárska spoločnosť. Vývoj, výroba presných dielov na CNC strojoch. CNC obrábanie. Elektroerozívne obrábanie. Gravírovanie do kovov. 3D tlač na zákazku.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vývoj, konštrukcia, komplexné výroba: - výrobky a komponenty z ocele, nerezu a hliníka. K hlavným produktom patrí výroba a montáž dizajnového krytovanie strojov.

práca: - zámočnícke - klampiarske. Výroba, dodávka, montáže: - vzduchotechnika - oceľové konštrukcie - oplotenie, zábradlia - automatické brány. montáže: - polykarbonátové dosky LEXAN.