Nakúpte nové aj ojazdené dopravné prostriedky, predovšetkým automobily, motorky, dodávky alebo skútre. Ak potrebujete cestovať aj bez vodičského preukazu, využite železničnú dopravu vlakom, alebo cestnú dopravu pomocou autobusov.

Spoločnosť TOPTRADE, spol. s r.o. Holešov je výhradný dovozca a predajca obytných vozov zn. Frankia. Ide o luxusné karavány z Nemecka. Špecializujeme sa nielen na predaj, ale aj prenájom a servis obytných automobilov a prívesov. V Holešove nájdete aj bazár obytných vozidiel. Na jednom mieste tu máme najviac ojazdených obytných vozidiel v rámci ...

Požičovňa, predaj a bazár: - obytné vozidlá - karavany.

Výhradný dovozca, predaj a požičovňa: -obytné automobily, obytných automobilov -obytné prívesy, obytných prívesov -karavany, karavanov, caravany FRANKIA -tel.:573394091, 777777400 Prenájom, požičiavanie: -karavany, caravany, obytné automobily a prívesy. Autobazár: -karavany, obytné automobily, caravany.

Požičovňa a predajňa autoboxov a nosičov bicyklov

Výroba, predaj: - lodné motory -Elektrické závesné -Elektrické vstavané -spalovací lodné motory - lode pre rybárčenie, rekreáciu a šport -lodě SWEETWATER -lodě s elektromotorom -hliníkové člny - Marine -veslice - lodné skrutky.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Údržba motorových vozidiel a ich ...

Spoločnosť sa zaoberajúca sa dopravným strojárstvom. Výroba: -železničné lokomotívy - električkové lokomotívy -koľajové vozidlá (metro, električky) -elektromotory, generátory, transformátory. Služby: -projekčné -architektonické -inžinierske -spracovanie dát -poradenstvo a dodávka softvéru.

služby: - prenájom karavanov a iných obytných vozidiel

Spoločnosť Regen, spol. s r.o. sa špecializuje na odtavovací stykovej zváranie koľajníc všetkých bežných tvarov, regeneráciu koľajníc a výrobou prechodových koľajníc pre prechod z jedného tvaru koľajnice na druhý. Ďalej medzi naše služby patrí manipulácia s koľajnicami súpravou SDK II, opravy drobné traťové mechanizácie, zámočnícke a kováčske ...

Spoločnosť UAVONIC CZ, s.r.o. sa zameriava na letecké videá a fotky, letecké inšpekcie, geodetické služby a vyvíja a predáva drony.

Václav Stržínek sa zameriava na výrobu a opravy historických drevených leteckých vrtulí, stolov, motorov a mnoho ďalšieho.

Požičovňa, prenájom: - karavany, obytné vozidlá - mikrobusy, minibusy - prívesné vozíky - strešné boxy, strešné nosiče. Osobná preprava: - odvoz, prevoz osôb. Expresná preprava zásielok po celej SR a EÚ.

Požičovňa: - lode, lodí (Baťov kanál). Občerstvenie. Ubytovanie v prístave, záhradný domček.

Komplexné služby v oblasti leteckých prác s bezpilotnými systémami - drony. Poskytujeme komplexné spektrum služieb od leteckej fotografie a videa až po priemyselné aplikácie ako sú inšpekcie objektov, termálne snímkovanie a 3D modely/mapy terénu, tvorba 3D objektov a oveľa viac.

Baťov kanál prístav prístav: - Výletná loď Danaj (pravidelné plavby aj možnosť prenájmu lode) - prenájom hausbótov - požičovňa lodí - minikemp s miestami pre stany, karavany, obytné autá a pre hausbóty a lode na vode - letná terasa s kapacitou pre 70 osôb - servis lodných motorov - požičovňa bicyklov a kolobežiek - lanové centrum, ...

Carservant s.r.o. sa zameriava na vstupné analýzy stavu vozového parku, na ich správu a na dlhodobú optimalizáciu.