Neváhajte využiť výrobu, predaj a servis plavidiel, ako sú klasické nafukovacie člny, kajaky, ale aj väčšie plavidlá typu motorový čln, plachetnica, remorkér a ďalšie. Náhradné diely pre lode najrôznejších typov môžete kúpiť z prvej ruky priamo od výrobcu.

Požičovňa, prenájom: - jachty, motorové lode, plachetnica Služby: - kurzy jachtingu či kapitánskej skúšky v tuzemsku aj zahraničí.

Požičovňa, prenájom: - rekreačné motorové lode - hausboty Prístav Vnorovej.

Sprostredkovateľ prenájmu jácht na exotických miestach. Ponuka: - dovolenka na jachte pre začiatočníkov aj pre športových jachtárov - výber lokality a ročné obdobia sa líšia podľa rozsahu námornej praxe a skúseností.

Požičovňa, zapožičanie: - vodné bicykle - motorové člny. Autokemping ATC Merkúr.

Požičovňa, prenájom: - jachty - lode - katamarány

Predaj: - motorové člny - lode - lodné motory - príslušenstvo k lodiam.

Predaj - outdoorové vybavenie - lode, kajaky.

Požičovňa lodí a raftov TITANIC - areál Letisko České Budějovice.

Výstavba obytných motorových lodí, hausbotov na zákazku. Prenájom obytných lodí - výlety loďou.

Požičovňa lodí, raftov, ferratového vybavenia a snežníc Cvakni se.cz

Požičovňa, zapožičanie: - lode, lodí - vodné bicykle. Vodná nádrž Sliezska Harta.

Camp a reštaurácia chatky izby 40 lôžka 250 požičovňa -lodičky -kolesá -elektrokola -paddelboard Akvapark

Zapožičanie lodí pre Vás zaistí Požičovňa lodí Veronica - PharmDr. Marcela Gyürüsiová. Naša požičovňa Vám môže ponúknuť lode, rafty, pádla, kajaky a ďalšie vodácke vybavenie. Ďalej zaistíme dopravu osôb a vybavenia a začiatočníkom poradíme s výberom trasy. Nájdete nás na adrese Foglarovo nábrežie 934, Veselí nad Lužnicí. Požičovňa, prenájom: - ...

Výroba, požičovňa, oprava, servis: - nafukovacie lode

Výroba, stavba, práca: - plavidlá - nerezové doplnky na plachetnice, motorové člny - laminovaním rôznych dielov na lode, autá.

Výroba: -kajutových plachetníc -motorových lodí -lodného kovania -nerezových súčastí. Služby: -práca na zákazku -poradenstvo.

Predaj, požičovňa - jachty, lode. Služby - zazimovanie aj jarný servis lodí - poradenstvo pri robení lodí - zabezpečenie kompletnej plavby po mori.

Distribúcia závesných lodných motorov Suzuki, člnov Suzumar, náhradných dielov a príslušenstva - lodné motory prenosné, kompaktné, športové - náhradné diely, lodné skrutky, zapaľovacie sviečky, olejové filtre - oleje, mazivá - oblečenie a doplnky.

Požičovňa, prenájom - lode - Jakchty - plachetnica. Kurzy jachtingu.

Predaj, požičovňa: - skladacie plavidlá - skladacia expedičná plachetnica

Požičovňa lodí a plavidiel - lode a člny na zapožičanie. Prevádzkareň - ulica Vltavanov, Praha Modřany vedľa reštaurácie na vode-Port62

Požičovňa, prenájom: - plavidlá - obytné lode, lodí