Vyberte si z bohatej ponuky hasiacej techniky a prístrojov a zabezpečte svoj objekt. Hasiace prístroje vodné, penové a snehové, hydrantové systémy, požiarne hadice, protipožiarne upchávky a uzávery či bezpečnostné tabuľky by nemali chýbať v žiadnom objekte

Predaj, revízie, kontroly a opravy: - hasiacich prístrojov - požiarnych vodovodov. Revízia: - suchovodov - požiarnych klapiek. Spracovanie požiarno-bezpečnostných riešení k stavebnej dokumentácii. Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany, školenia zamestnancov a spracovania dokumentácie PO pre podnikajúce fyzické a ...

Služby - poradenstvo a školenia v oblasti BOZP bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci a PO požiarna ochrana - revízia elektrických zariadení, manipulačných vozíkov, žeriavov a zdvíhacích zariadení

Zabezpečenie stavieb proti požiarom: - protipožiarne upchávky - protipožiarne nátery - protipožiarne obklady - revízia.

Kompletné služby v požiarnej ochrane a bezpečnosti práce BOZP a PO - dokumentácia a smernica - školenia zamestnancov v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO - odborný poradca v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany

Výroba, predaj, kontroly, opravy: - hasiace prístroje a hydranty - kontroly a revízie hasiacich prístrojom požiarnych vodovodov. predaj: - technické plyny - plnenie CO2 do tlakových fliaš - predaj fliaš na technické plyny. Predpovrchová úprava pieskovaním. Povrchová úprava klasickými farbami a komaxitovaním.

Komplexné zaistenie BOZP a PO vo firme: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana - hygiena práce - koordinátor BOZP - vyšetrovanie pracovných úrazov - školenia.

Projekcia, montáž, dodávka, revízia: - stabilné hasiace zariadenie - penové, plynové, vodné, práškové - elektrickej požiarnej signalizácie.

Stavebná firma: - generálne dodávky a komplexné subdodávky stavieb, - oceľové konštrukcie a opláštenie, - projekcia, realizácia - energetické zariadenie, Výroba a montáž: - tlakových častí kotlov, - vzduchovodov a spalinovodov, - stabilného hasiaceho zariadenia.