V poľnohospodárstve nachádzajú uplatnenie traktory, kŕmne vozy, postrekovače, sejacie stroje, pôdospracujúce stroje, manipulátory, rozdružovače, nakladače, zberové stroje a ďalšia poľnohospodárska technika. Uľahčí vám prácu a zefektívni produkciu.

Oprava poľnohospodárskych strojov a záhradných systémov, zber kombajny. Predaj domácich produktov. Poradenstvo v poľnohospodárskej a opravárenské problematike.

Poľnohospodárska výroba. Predaj produkcie a mechanizované služby. Pestovanie: -pšenica potravinárska 130 ha -jačmeň sladovnícky 45 ha -repka ozimná 80 ha -hrách 30 ha -jetelotráva a výroba sena. Poradenská činnosť v chemickej ochrane poľných plodín. Opravárenská činnosť.

Predaj: - vinárske potreby - záhradnícke potreby - malá poľnohospodárska technika pre vinice, sady a komunál. Vínna pivnica, predaj vína.

Predaj a servis - poľnohospodárske stroje: - lisy a ovíjačky SIPMA - akreditovaný zástupca - postrekovače JARMET - žacie stroje AGROSTROJ - náhradné diely na predávané stroje - opravy strojov.

Spoločnosť Šálka, s.r.o. je český výrobca štvorkolesových malotraktorov. Produkujeme kompletné, viacfunkčné štvorkolesovej malotraktory do 60HP vrátane širokej škály prídavného zariadenia. Malotraktory z Prostějova majú tradíciu nielen v Českej republike, ale aj v Európe už vyše pol storočia, veď prvý malotraktor opustil brány Prostějova v roku ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj poľnohospodárska technika: - traktory Zetor - náhradné diely na traktory ZETOR, ZTS: motor, vložené valce komletné, spojky, olejové čerpadlá, vodné čerpadlá, vodné chladiče, výfuky, olejové chladiče, turbodúchadlá, ozubené kolesá, prevodovky, rozvodovky, nápravy, brzdy, kabíny, sedačky, skla, hydraulika, ...

Dodávka, predaj, bazár: -poľnohospodárske traktory Služby: -návrhy a realizácia záhrad. -zakladanie trávnikov. -následná starostlivosť o záhradu, hnojenie trávnikov, prevzdušňovanie trávnikov -viazanie kytíc a vencov Predaj, maloobchod: -letničky, trvalky -rezané a umelé kvety -mulčovacia kôra -substráty -hnojivá ...

Firma Molčík Kipper, a.s. Výroba, výrobca, distribúcia, servis: -zemědělská technika, stroje a zariadenia, dopravné a automobilová technika, poľnohospodárske sklápacie nadstavby -vlečka, vlečky, sklápacie korby, korba, podvozky -traktorové kontajnerové nosiče kontajnerov -přepravníky zvierat -krmné a vrhacie nastielacej návesy -jednostranné ...

Predaj, bazár - poľnohospodárska a komunálna technika - traktory - lisy - zberové kombajny a rezačky - postrekovače - sejacie stroje. Prevádzková doba: - pondelok až piatok 7:00 - 15:30.

predaj: - lesná a záhradná technika - reťaze a lišty pre harvestory, pílové reťaze - ochranné pomôcky - oblečenie pre prácu v lese - protiporezové oblečenie a obuv - elektrické ručné náradie pre les, dielňu a záhradu.