Teleskopické manipulátory, automatické paletizačné manipulátory, dopravníkové systémy, manipulačné linky, teleskopické manipulátory, paletizačné vidly a ďalšie roboty a manipulátory umožňujúce jednoduché prenášanie, premiestňovanie a posúvanie.

Výroba, vývoj, konštrukcia: -automatizačná technika.

Elektroinženýring. Automatizácia. Kompletné elektro dodávky pre technologické celky hutnícky, strojné a energetickej. Elektroprojekce vrátane vysokého napätia.

Compas robotika, s.r.o. sa zameriava na konštrukciu, výrobu a montáž robotických pracovísk a na stroje a zariadenia v priemyselnej automatizácii.

- infraštruktúra pre dopravné systémy - vývoj nabíjacích a akumulačných systému - Engineering (robotizácie a automatizácie)

SANEZOO EUROPE s.r.o. sa zameriava na výrobu priemyselných robotov, automatizáciu práce a navádzanie robotov pomocou priemyselného videnia.

Spoločnosť Conncept Machinery s.r.o. sa zameriava na dodávanie závesných prostriedkov na uchopenie bremien a manipulačnej techniky,

Spoločnosť Weber Automation s.r.o. zabezpečuje výrobu, predaj, montáž a servis: -skrutkovacích strojov s automatickým podávaním skrutiek, matíc, závitových kolíkov.

Spoločnosť Inprotec s.r.o. Vám navrhne a prevedie montáž: -polohovacích prípravkov -poloautomatické a automatické montáže najrôznejších výrobkov -robotické pracoviská alebo meracie a kontrolné stanice.

Konštrukcia, vývoj a verifikácia mechatronických systémov - vývoj softvéru aj hardvéru - výskumná činnosť - optický lokalizačný systém - robotika.

Na základe Vášho technologického zadania sme schopní vytvoriť a dodať kompletné pohonné a robotické zostavy s modernými riadiacimi systémami.

Projekt, dodávky a montáž, rekonštrukcie a oprava: -systém priemyselnej automatizácie -automatizované riadiace systémy -výrobné linky mechanický systémy - Al profily od firmy Bosch, Item alebo MiniTec -řídící systémy Siemens Simatic S7 a SMC Corp -vlastné softvér podľa priania zákazníka.

Výroba, servis: -kamerové systémy: -robotizace -jednoúčelové stroje -obráběcí stroje -potravinářský, chemický, automobilový priemysel Komplexné automatizácie, automatizácie všetkých fáz výrobného procesu počnúc prísunom surovín až po výstupnú kontrolu hotové produkcia - používanie automatických sústav strojov v celých prevádzkach a ...

Fabrexi s.r.o. sa špecializuje na automatizáciu technologických procesov, riadiace systémy, elektrické pohony a strojové videnie.

Výroba, projekcia, realizácia: Manipulátory, roboty, manipulačná technika, manipulácia: -depaletizátory obalov (fľaše, plechovky) -depaletizátory prepraviek, kartónov, sudov -paletizátory prepraviek, kartónov, sudov -vkladače a vykladača -obraceče sudov -převyšovače a elevátory kartónov, sudov, paliet -zásobníky paliet. Dopravníky, ...

Priemyselná automatizácia, so zameraním na technológiu zváracích robotov. Vývoj, dodávka: - robotické systémy: - zváracie roboty - rezacie roboty - manipulačné roboti. - robotové periférie - príslušenstvo na zváranie: - zváracie drôty, horáky - zváracie helmy.

Autorizovaný dovozca špičkové zváracie techniky CEBORA. Predaj: -technika CNC plazmového delenia -zváračky TIG DC a TIG AC DC -obalená elektróda - MIMA, MIG/MAG poloautomaty -odporové zváranie -vývoj automatizovaných a robotizovaných prostriedkov na zváranie

Spoločnosť JCEE, s. R. O. Sa sústredí na vývoj, výrobu, inštaláciu, servis jednoúčelových strojov a automatických zariadení pre automobilový i elektrotechnický priemysel. Disponujeme vlastné obrobnou, kde sme schopní realizovať zákazkovú výrobu dielcov pre našich obchodných partnerov. Sme tiež zástupcovia renomovaných výrobcov JANOME, Nisca a CSM. ...

činnosť: - automatizácia - robotizácia - servis

Spoločnosť ALIATECH METAL s.r.o. pôsobí v oblasti vzduchotechniky a jednoúčelových strojných zariadení. Na trhu som od roku 1993 a naše cenné skúsenosti a znalosti sa snažíme uplatňovať na slovenskom i zahraničnom trhu. Zaoberáme sa výrobou komponentov pre vzduchotechniku a automatických strojov. Náš výrobný program zahŕňa komplexné riešenia v ...

Priemyselná automatizácia. Robotické aplikácie. Projekčná činnosť v oblasti: -TZB, bleskozvodov, elektroinštalácie, osvetlenie, inteligentných budov. Projekcia elektropneumatických systémov, MaR, automatizácia.

Spoločnosť ARU technologies s.r.o. zaisťuje programátorskú činnosť, robotizáciu, automatizáciu a projektovanie aplikácií. Tiež pravidelnú údržbu a predaj robotov.

De & Co Hranice, s.r.o. vykonáva automatizácie a robotizácie prevádzky vrátane dodávky strojných zariadení na kľúč - jednoúčelové a automatizačnej stroje. Poskytujeme konštrukčne-výrobné služby podľa priania zákazníkov. Zariadime tiež kompletný servis a jeho technickú dokumentáciu v modernom systéme CAD od spoločnosti PTC Creo. Výroba a ...

Výhradné zastúpenie KÁBEL SCHLEPP, GEMOTEC, MiniTec pre SR. Výroba, vývoj, konštrukcia, montáž, servis, oprava, predaj: -nosiče energetických prívodov (z plastu, ocele, hadicové) -bezpečnostné kabeláž -dopravníkové systémy (priehradové, drapákové, pásové) -ochrana vodiacich dráh -kryt (teleskopické, špirálové, pásové) -Skladacie ...