Vyberajte technológie pre chemický priemysel z ponuky zahŕňajúcej mikroskopy, sterilizačné zariadenia, vzduchotechniku, chladiacu techniku, vákuovú techniku, vybavenie laboratórií, magnetická miešadlá alebo meraciu a kontrolnú techniku a tlakové nádoby.

Český výrobca filtračného zariadenia zo zdravotne nezávadných antikoróznych ocelí na filtráciu kvapalín, vzduchu a plynu. FILTRE: -filtre kremelinové -filtre crossflow -filtre doskové -filtre mikrosviečkové -filtre modulové -filtre rukávcové -filtre mikro-sviečkové. SANITAČNÁ STANICA: -pre ošetrovanie filtračnej ...

Dodávame: - zariadenia pre priemysel a údržby strojného zariadenia v strojárskom a chemickom priemysle.

Člen skupiny Omya. Dodávateľ surovín pre spracovateľov plastov a elastomérov v oblasti strednej a východnej Európy. -plastové a chemické suroviny -termoplastické elastoméry -stroje na spracovanie plastov.

Spoločnosť CERIC CZ vznikla v roku 2002 ako pobočka francúzskej spoločnosti CERIC, s pobočkami po celom svete. Naša firma ponúka nasledujúce možnosti dodávok: - investičné celky v oblasti výroby stavebných hmôt - technológie a zariadenia pre tehelne - technológie a zariadenia pre sklársky a keramický priemysel - technológie a zariadenia ...

Zaistenie dodávok, montáže - zariadenie pre chemický priemysel - zariadenia pre potravinársky priemysel Kompletný engineering a dodávateľské služby pre investičné akcie v chemickom a potravinárskom priemysle.