Stroje pre textilný a kožiarsky priemysel zahŕňajú textilné raziace, vrecovacie a gombíkovacie stroje, vyšívacie automaty, navíjacie stroje a odvíjacie zariadenia, tkacie, pletacie, šijacie a obuvnícke stroje, textilné stavy a taktiež iné textilné pomôcky

Dovoz a distribúcia šijacích a vyšívacích domácich i priemyselných strojov. Ponuka vyšívacích nití King Star, vyšívacieho softvéru Barudan TES.

Predaj, oprava, servis: -šijacie stroje. Zaoberám sa servisom šijacích strojov domácich i priemyselných už viac ako 30 rokov. Ponúkam tiež šijacie stroje overených značiek ako domáce tak aj priemyselné a to za ceny internetové s mojou zárukou a predvedením. S výberom šijacieho stroja rád poradím.

Dovoz, predaj: - náhradné diely na šijacie stroje. Oprava, servis: - šijacie stroje.

Predaj, servis, lízing: -šijacie stroje a textilná technika BROTHER, VERONICA, overlocky ai. -priemyselné šijacie stroje Veľkoobchod: -priemyselné šijacie stroje podľa priania zákazníka servis do 48 h.

Predaj, oprava, servis: - šijacie stroje - vyšívacie stroje - žehliaca a striharenská technika - galantéria.

Predaj: - nové, použité priemyselné šijacie stroje.

Predaj - textilné stroje ( tkacia technika )

Predaj, distribúcia: - stroje na podšívkové tkaniny.

Výroba veľkopriemerových textilných strojov

Maloobchod, predaj: - metráž - záclony - galantéria - šijacie stroje - uteráky, osušky, vankúše. Šijacia dielňa, výroba, šitie: - bytový textil.

Opravy, servis: -šijacie stroje všetkých značiek. Predaj: -šijacie stroje OVERLOCK -náhradné diely + príslušenstvo -záručný aj pozáručný servis.

Nákup a predaj bavlnárskych priadzí, nákupom a predajom textilných surovín, textilných polotovarov, textilných odpadov av neposlednom rade aj textilných strojov. V nadväznosti na potreby našich zákazníkov sú priadze pre našu

Veľkoobchod a maloobchod. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Výroba a predaj náhradných dielov pre textilné stroje.

Predaj - šijacie stroje - náhradné diely a príslušenstvo. Opravy - šijacie stroje.

Predaj, servis: -šijacie stroje, všetky typy -strihacia a žehliaca technika. Práce vykonávame po celej SR.

Predaj: -šijacie stroje. Oprava: -šijacie stroje všetkých typov (po dohode aj u zákazníka).

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dovoz, import: -talianske podšívky, medzipodšívky, membrána typu SYMPATEX, stužovacie materiály, ceruzky, opätky, lepidlá, klince, molitany, latexy, reflexné prvky, stielkové materiály na výrobu a opravu obuvi -obuvnícke stroje, náradie, komponenty na výrobu obuvi -suché zipsy v širokej farebnej aj šírkovej ...

Predaj, servisom -domácich a priemyselných šijacie a vyšívacie stroje.

Nákup a predaj použité a nové stroje: - šijacie pre kožu a textil - na výrobu obuvi - na spracovanie kože všeobecne - na spracovanie gumy.

Predaj, dodávka: -systémy pre odevnú, automobilovú a nábytkársku výrobu -žehliaca technika -žehliace lisy -fixačné lisy -vyvíjače pary -nakladacie stoly.