Profesionálna manikúra, pedikúra a kaderníctvo sa nezaobíde bez vybavenia, medzi ktoré možno zaradiť kadernícka kreslá, manikúrne stolíky, pedikúrne podnožky, ale aj nožnice na vlasy a nechty, pilníčky, alebo taktiež prírodná vlasová či nechtová kozmetika

Naša spoločnosť pracuje na trhu nechtovej kozmetiky a nechtovej modeláže, v oblasti beauty priemyslu od roku 2003.

E-shop: - ozdoby na nechty - laky na nechty - airbrush - akryly - glitre - obtlačky - bižutéria - parfémy.

Výroba: - vlasové vlákna a pramene - vlasové vzorkovníky pre kaderníkov, vizážistov a predajne.

Strnad-ESAPO Komplexné vybavenie pedikérskych a kozmetických salónov.

Internetový obchod www.salon-komplet.cz si kladie za cieľ ponúknuť na jednom mieste všetok sortiment vybavenia kaderníckych, kozmetických, masážnych, pedikérskych a nechtových salónov alebo štúdií, ktorý je aktuálne dostupný na území SR.

Predaj nechtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školiace centrum Ivany Dvořákovej.

Predaj, dodávka, distribúcia, veľkoobchod, maloobchod: -profesionálna vlasová kozmetika -kadernícky softvér -kadernícke vybavenie -nábytok - sušiče vlasov, strojčeky, kulmy, sterilizátory, sušiaky, klimazóny, hairmastery -profesionálne kadernícke nožnice -kefy, hrebene, vlásenky, sponky, melírovacie čiapky -predaj doplnkov -poradenstvo a ...

Výroba skúšobného zariadenia na skúšky mrazuvzdornosti stavebných hmôt KD 20. Servis a dodávky práčovenskej technológie Primus a Electrolux: - priemyselné práčky, sušiče bielizne - mandle, žehliace lisy - žehličky s vyvíjačom pary - vozíky na bielizeň.

Predaj kvalitných ľudských vlasov z Indie. Veľkoobchod kaderníckych potrieb. Kurzy, školenia. Relaxačné dámske kaderníctvo Hair Visage

Veľkoobchod - kadernícke potreby vlasová kozmetika, sušiče a strojčeky, nožnice, hrebene, kefy.

Rekvalifikácia, kurzy, vzdelávanie. Pre odbory: kozmetika - kozmetické služby, manikúra - manikérka a nechtová dizajnérka, pedikúra vr. nechtové modeláže. Kurzy Vizážistika a farby, Základy líčenia, Sebalíčenie, Svadobné líčenie, Bodypainting, Farby a farbová typológia. Kurz formovania obočia, farbenie rias a obočia. Kurzy Depilácia teplým ...

Služby: - predaj parochní - kaderníctvo - kozmetika - modelácia nechtov - lepenie rias - pedikúra

Predaj, e-shop - kozmetické potreby pre kaderníkov - ľudské vlasy clipy a pásky.

Predaj, e-shop: - profesionálne produkty na gélové nechty

Výroba - špeciálny nábytok pre zdravotníctvo - špeciálny nábytok pre kozmetické a pedikérske salóny - špeciálny nábytok pre školy a odborné učilištia - zdravotnícka technika - zdravotnícke potreby.

Predajňa parochní. Maloobchod: -parochne, príčesy, tiež na lekársky poukaz -kozmetika na ošetrovanie parochní, príčesov Výroba: -vlasové príčesy Modelovanie umelých nechtov.

Predaj strojčekov OSTER Professional na vlasy pre kaderníkov, chovateľov, veterinárov alebo pre psie salóny. Služby: - kompletný servis strihacích strojčekov - brúsenie nožníc a nožov ku všetkým strojčekom - kurzy strihania psov.

Predĺženie vlasov metódou Clip-in. Predaj vlasov. Eshop.

Predaj, e-shop - potreby aj materiál pre modeláciu gélových a akrylových nechtov - zdobenie nechtov, 3D nálepky, kamienky, FIMO či pečiatky - laky na nechty, UV gély modelovacie, farebné UV gély, gély glitrové alebo metalické, akryl na nechty - brúsky a frézky na nechty, ktoré sa používajú na obrúsenie gélu či akrylu.

E-shop: - potreby pre nechtovú modeláciu

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -nechtová kozmetika -nástroje a pomôcky pre manikúru a pedikúru

Veľkoobchod: - profesesionálna vlasová kozmetika - vybavenie kaderníckych salónov

Vlásenkárstvo, výroba, predaj vlasových a umelých parochní - parochne a tupé -umelé parochne cena -vlasové a umelé príčesy -froté turbany -šatky -úpravy a opravy parochní -výkup vlasov od dĺžky 45cm. Vlasová kozmetika.