Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Píla. Pilarska, drevárska výroba: - trámy - dosky. Nákup a predaj: - kláty. Predaj: - paletové rezivo na výrobu paliet.

Projektovanie, projekcia: - podpovrchové, banské diela.

Spracovanie a predaj - palivové drevo - porez guľatiny - doprava drevnej hmoty

Činnosť: - sklenárstvo - stolárstvo. Pilarska výroba v Jemnici, nábytok a stavebné rezivo, eurookná, altány, pergoly. Sklenárske práce s hlavným zameraním na výrobu izolačných dvojskiel a trojskiel.

Martin Čermák sa zaoberá predajom piesku a autodopravou. Ponúkame na odber piesok vhodný na všetky pozemné práce, na stavebné účely a na maltu. Zásypový piesok neobsahuje kamene. Predávame piesok kopaný a triedený štrk. Prevádzka prepravnej služby v Jablonnej v Podještědí.

Výroba, export, predaj: - titánová beloba PRETIOX - železité pigmenty (červené FEPREN, žlté, hnedé, čierne) - kyselina sírová - biely sadrovec PREGIPS - tmavý sadrovec PRESTAB - zelená skalica - chemikálie pre poľnohospodárstvo MONOSAL. Prostredníctvom firmy KEMIFLOC A.Ş .: - flokulant na čistenie odpadových vôd - zelená ...

Naša spoločnosť Uhoľné sklady Dačice bola založená roku 1993 a zaoberá sa predajom nízkosirnatého Bílinského uhlie s výhrevnosťou 11 - 18 MJ / kg, pieskov, kamienkov a tankovanie LPG do áut. Zaoberáme sa predajom pevných palív, hnedého a čierneho uhlia, koksu a uhoľných i drevených brikiet, propanbutanových fliaš vrátane dopravy.Těžené uhlia v ...