Čierne a hnedé uhlie sú tuhé palivá, ktorých výhodami je vysoký žiar, rovnomerné dlhé horenie a nízky obsah síry. Kúrenie v kotle pomocou uhlia je navyše ekonomicky výhodné. Palivo si môžete vyzdvihnúť osobne alebo bude dovezené až k vám domov.

Kúrite doma uhlím, briketami alebo koksom? Zháňate dodávateľa uhlia či iné suroviny? Potrebujete daný produkt tiež doviezť na určené miesto? Obráťte sa na nás! Hlavnou činnosťou firmy je predaj palív. Ostatné činnosti sú doplnkové v rámci poskytovania služieb. Ako jediná firma v regióne skladujeme všetky palivá vo veľkokapacitnej hale, čo má ...

Predaj: -brikety -uhlie -palivové drevo.

Dodávame kompletný sortiment palív. Ponúkame drevené brikety, vrecované uhlie a pelety.

Predaj: - trosky, troska, uhlie - zásypového kameniva, zásypového kameniva. Autodoprava: - nákladná cestná doprava - TATRA, LIAZ. Zemné práce.

Predaj: - štrk - piesok - mulčovacia kôra - okrasné kačírky - uhlie.

Ponúka: - demontáže technologických zariadení a výkup materiálu z týchto zariadení - výkup vyšrotovaných áut, vagónov atď. - výkup železného aj neželezného kovového odpadu - odvoz väčšieho množstva zaistí možnosť pristavenia kontajnera - výkup od podnikov, poľnohospodárskych družstiev aj od fyzických osôb - výhodné výkupné ceny - ...

Na základe víťazstva v obchodných súťažiach Ministerstva obrany SR spoločnosť vykonávala dodávky palív vojenských objektov aj v iných regiónoch SR.