Predaj a ochutnávky bielych aj červených vín vo vínnych pivniciach, kde môžete ochutnať vína polosladké, polosuché alebo suché. Vyskúšajte osvedčené vína, akými sú Frankovka, Rizling vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohé ďalšie.

E-shop s ovocnými vínami. Doplnkový predaj alko a nealko drinkov, pochutín k alkoholu. Prevádzka vinární v raze a Frýdku-Místku.

Vínna pivnica. Vinotéka. Odborné degustácie. Degustácia bieleho a červeného vína.

Rodinné vinárstvo Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -predaj vín -degustace -Ubytovanie 20 lôžok. -vinárna cca pre 20 osob- možnosť školenia, oslavy, firemné a spoločenské akcie.

Vinárstvo, vinohradníctvo. Výroba, predaj vína, víno, vín. Fľaškové víno. Odrodové víno, prívlastkové, predikátne víno, burčiak. Možnosť ochutnávka, degustácia vína. Vínna pivnica, pivnica, ubytovanie: -kapacita 35 osôb -degustace vín s odborným výkladom -občerstvení forma teplá i studená kuchyne -možnosť odkúpenia fľaškového ...

Nákup a predaj sudového a fľaškového vína. Predávame moravské i zahraničné vína z Rakúska, Moldavska, Čile a ďalšie krajiny, Zapožičiavame výčapné zariadenie vrátane kompletnej montáže a servisu. Vané rozvážame po celej SR. Možnosť zakúpenia vína v niektorej z našich vinoték.

Spoločnosť GARSPOL, s.r.o. so sídlom v Hlohovci sa zameriava na služby v poľnohospodárskej oblasti, a to predovšetkým poľnohospodársku výrobu a pestovanie ovocia. Pestujeme: - obilniny (obilie) - pšenicu - kukuricu - slnečnici - ovocie (slivky) - zeleninu - vínnu révu Na slovenskom trhu sa pohybujeme už od roku 1994 a máme bohaté ...

Vinárstvo Konic, ktoré sa nachádza vo vinárskej znojemskej oblasti, poskytuje posedenie s riadenou degustáciou a gastronomickým zážitkom v pieskovcovom pivnici. vybrať si môžete niektoré z našich degustačných menu, ktoré zahŕňajú ochutnávku/degustáciu vína a teplý alebo studený pokrm podľa výberu. Možnosť ubytovania v našom penzióne.

predaj: - vína, víno - archívne vína - argentínske vína - 700 druhov tuzemské i zahraničné víno - môžete vybrať aj vlastné archívne box - kde vám vína uschováme - pravidelné riadené degustácie. služby: - pravidelné riadené degustácie - organizovanie vernisáže, autorské čítanie, koncerty priamo vo Vinné galérii - ...